Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Csápájev
üzenetére
Nem igazán foglalkozom vele, csak éppen kedvem támadt megmérni, mert mostanában a családban majd' mindenki méregette. A vérnyomásmérő pontos lehet, mert kórosan magas vérnyomású apámnak is kábé annyit mér, mint az orvosé. (Apám 69 éves, az elmúlt 30 évben úgy 2x volt dokinál, de nemrég elesett az utcán, mentők vitték be, ott derült ki, hogy ilyen 190 körüli a szisztolésa.
) Mondjuk pont ezt tudta is, mert már 10 éve is meg lett mérve, és akkor is ennyi volt kábé, csak akkor még nem lett tőle különösebb baja, illetve nem produkált tüneteket. Nem szedett gyógyszereket rá, nem foglalkozott vele. Szerintem 2 hét, és abba fogja hagyni a vérnyomáscsökkentőzést most is, mindegy, ki mit mond neki.OPiiPO: Ha még élek, örömmel!
Én anyum vérnyomását örököltem, úgy néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen program, ami...?
- Weblap készítés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Mondjuk pont ezt tudta is, mert már 10 éve is meg lett mérve, és akkor is ennyi volt kábé, csak akkor még nem lett tőle különösebb baja, illetve nem produkált tüneteket. Nem szedett gyógyszereket rá, nem foglalkozott vele. Szerintem 2 hét, és abba fogja hagyni a vérnyomáscsökkentőzést most is, mindegy, ki mit mond neki.
Én anyum vérnyomását örököltem, úgy néz ki.