Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz
Rush77
üzenetére
Ez jó hír, ma megjött az Oscar, pont fogyóban is van a Norda. Az egyip topictársunk elhozta nekem az Expolygonból, itt is külön köszönet érte!

Persze, de egy kiindulásnak jó, hogy melyik irányokba leskelődjek!
Igazából ízlenek a világos pörik, még nem nagyon értek hozzá, de szeretem a keveréket is, amiben van robuszta, megmondom őszintén, hogy mi is reggel ilyet iszunk tejes italnak. Délután már nem
sz.zs.: Mindenesetre később érdekes lesz összehasonlítani!
Bazsee71: Vízkőtlenítés Oscar mellett nálad milyen sűrűn volt? Kancsó elfelejtve!

-
von toth
tag
válasz
Rush77
üzenetére
NEMESISnak is:
Én is Oscart használok, előző éjszaka érdemes beletenni a wassertankba, de még jobb, ha van egy erre dedikált víztartályod, mert nekem a temp surfing miatt másfél-két decit mindig le kell engedni és ha többször iszol naponta kávét az egy literes tartályból kiürül gyorsan a lágyított víz még ah vissza is töltöd. Érezhetően kevesebb a vízkő (valamennyi biztos képződik, de elég szerintem így fél évente vízkövezni).
Rush: szerintem nem olyan karaktergyilkosság vele egy choko madness (a get up meg simán jó vele), mint egy kétezer forintos kotyeszba betölteni, bár nekem is inkább az a véleményem, hogy elég ide egy lavazza espresso friss pörkölés. MOst akciós mindenhol és friss pörkölés, meglepően világos és még jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest