- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
hát nemtom, nekem azért lennének fenntartásaim azzal, hogy a fulltuning GC verhetetlen.
1-2 értő emberrel beszélgetve, van valami megfoghatatlan egyéb paraméter is, mint a nyomás+hőfok. Anno Toobee-t akartam rávenni, hogy a tuning GCt koszolja már össze, hogy mit lép az Eroicával szemben, de nem sikerült meggyőzni, pár KV után eladta.csak példának, amikor egy felsőszűrőt kicserélsz, hogyhogy más lesz az iz?
-
mdav88
aktív tag
Én úgy döntöttem el fogom adni az Ascaso Bar-t. Nem annyira csinos, nem annyira kicsi, vízhalózatos(bár átalakítható). 4literes kazán+3dl réz kávékazán.Pidelve.
Előny: olcsó, technikailag fejlett, jót lehet vele csapolni, 150k forintot szeretnék érte.
Hátrány: előző gazdájánál eltömődött a lefolyó és elöntötte a gépet a víz, ezért az alja rozsdás belülről. A gép ettől hibátlanul üzemel, de tudni kell róla! (az egyik rezgőszivattyú már hangos, ezt érdemes lenne kicserélni)Érdekelne valakit?
A fenti kép óta ki lettek cserélve a bekapcsoló gombok, és ledesre a visszajelzők, illetve van egy pid is rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- FOTÓS beárazás
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i7-8GEN I 16GB I 1TB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest