Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fragola.6035
üzenetére
nem mész szembe és biztosan nem véletlen, de sajnos nem is ilyen egyszerű ez mindenkinek. én például ihatok bárhogy/bármennyi tejet, nem segít, sőt, pár órával rá még rosszabb helyzetbe kerülök (pedig próbáltam igazi, tehenészettől vett tejen át mindent).
a gyógyszereket viszont valóban érdemes elkerülni, amikor csak lehet. amikor viszont nem lehet, akkor áldás, hogy vannak. a minap írta egy ismerősöm nekem, hogy ne szedjek antibiotikumot a tüszős manduláimra, hadd tanuljon már meg végre védekezni a szervezet... na, szóval az ilyen baromságok még a gyógyszereknél is többet ártanak például.
amúgy tök jó, hogy tejjel kipipáltad ezt a gondot, valóban végtelenszer egészségesebb, mint gyógyszerrel.
irigyellek. 
-
Deer76
aktív tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
A tejjel nekem sincs bajom, úgy érzem inkább használ, mint árt, bár nekem gyerekkoromban volt fehérje allergiám. De pl. egy nagyon másnapos napon az aludt kecsketej nagyon jól esett.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PayPal
- E-book olvasók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
irigyellek.