Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karthmann
csendes tag
válasz
rallypix
üzenetére
A véleményem teljesen szubjektív ugyan, de majd vagy megcáfoljátok avagy megerősítitek.
A gép amit keresel nem létezik, (Fragola lehet meg tud cáfolni, Ő azért nem hobbi szinten találkozik gépekkel)
gőzölni el lehet kis kazánokkal, ha viszont próbáltál már egy 8-12 literes bojlerest akkor más megvilágításból látod ezt az egészet, az E61 szerintem kínlódás ha nincs mögötte egy rendes hőstabil vízmennyiség (szerintem ez legalább 3 liter) ha viszont ezekből összeraksz egy gépet az legalább fél óra mire olyan meleg lesz hogy egy normálisat tudjál húzni belőle. Mindig is kíváncsi voltam, hogy mit tudhat egy Speciale Rossini, Vivaldi de ezek ahogy Mester6 is tapasztalja nem sűrűn előforduló gépek. Ha pedig az 53 55-ös szűrőben gondolkozunk, ami elérhető az vagy SM, vagy Speciale S3 de ezek a villanyórát kifordítják a falból, és az ízeket is összemossák kissé, feljebb meg egy 58-as E61 Bricoletta Butterfly kínlódás, hx, fejhőmérő, aki ismeri annak nem újdonság.
A jófogáson ráleltem álmaim gépére Rancilio classe 8 dual bojler (ahogy az egyszeri autókereskedő mondaná minden van utcára néző ablakok két irányba tekergethető kormány kókuszillat) mindennek ára van 3Kw rendszerteljesítmény és gondolom a felfűtés sem 12 perc. Én ennél a pontnál kezdtem el fel javítani egy Saeco aromát, ami még nincs kész, és úgy mint nekem sem, mindebből megoldás Te számodra sem született.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple asztali gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Motoros topic
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HP EliteBook / ZBook topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalos klub
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
Állásajánlatok