- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez jó linkajánló volt.
pont ilyen problémám van. a szimpla szűrővel nem tudok főzni.a duplával csak-csak.
megindul a kv. gyönyörű szép a szine, majd oyan 15 másodperc körül elkezd kivilágosodni. durvábbra hiába örlöm mert akkor már eleve igy indul.
valamint a rancilio minden főzetnél kispriccel az aljába egy kis mennyiségű vizet, vagy kávés vizet a gyűjtő tálcába. már vettem külön egy műanyag tálkát, hogy ne a gyári fém tálcát és a csészetartót rohasszam, de úgy tűnik nem úszom meg a vizeskedést. mindig folyik hátulról a burkolat mögül az alsó tálcába. ez normális vagy én csinálok valamit rosszul. lehet túl erősen tamperelek? -
excalibur36
senior tag
Köszönöm, így már értem!
Azt olvastam, hogy a jó kávénak 9 bar nyomás kel, afölött nem jó...akkor mi szükség a 15 barra, illetve ez a 9 bar elég az E.S.E. pod hoz is?
Még valami... az olyan géphez amihez nyomásfokozós szűrő van gyárilag, abba belelehet tenni egy sima szűrőt, vagyis olyat ami nem nyomásfokozós, tökéletesen fog működni a kávéfőzése?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sorozatok
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lexus, Toyota topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest