Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
Akit érdekel annak elárulom, hogy a Z betűs cég 60 ezres gépe egy-az-egyben olyan, mint az Aldi nagyobb, 30 körüli Martello gépe, csak át van címkézve...
(#9685) lagoon79
Köszi a választ! Hát ha jobban megnézem, lehet hogy van alul 1-2 nagyon pici, vékony tűvégnyi luk, de azt nem látom, hogy kinyílt volna valami nagyobb nyílás... Lehet, hogy a 20 bar azért kell, hogy átpréselődjön a kávé azon a "mikroszkópikus" lukon... -
Ariadne
őstag
Ez a Dimarson főző viszont nagyon jónak tűnik azoknak, akik rendes kávét is főznének időnként, kávéfüggő szüleimnek lehet szerzek is egyet, aztán majd megmérkőzhet az az olasz csodapod a nespressóval.

mod: Vagy úgy, de akkor ahhoz hagyományos kávéfőző is kell. Az ugye nálam egy személyre nem játszik.
Na nekem egyszerűbb a helyzetem, konnektorba bedug, tej beleönt, fedél rátesz, gomb benyom, egy perc és kész a tejhab.
Addig pont kijön egy adag kávé is. 10k-ba fájt (akciózzák a gépet, 13500 Ft levásárolható a gép árából, nekem a tejhabosító lett belőle). -
Ariadne
őstag
Ja, vagy úgy. Olyan cégekkel nem állok szóba, semmi közük a kávéhoz. Cipőt a cipőboltból.

Nem érzem túlárazottnak, mert majdnem olyan jó kávé, mint a kávéházi gépekkel készült, és kb. fele áron, és ha kell, hajnali kettőkor. Ráadásul egyesével van csomagolva, nem kell kettőt egyszerre megbontani mint pl. Lavazzánál, és a Lavazza sok tucatos doboza helyett tízesével tudok venni kapszulát, ráadásul 16 félét. Mivel főleg egyedül iszom, ezért nem lenne szerencsés, ha 150-et kellene egyszerre megvennem, viszont szeretem, hogy sokféle van. Konkrét összehasonlítási alapom Lavazzával van, ahhoz képest jobban ízlik sokkal, és hát a mennyiségek miatt ott is csak irodában működik a dolog, otthon nem, és kevesebb fajta is van.
Az a kancsó hogy működik? Abban is van egy ilyen habosító izé, vagy csak egy sima kancsó? Látom semmilyen tűzhelyen nem lehet használni, akkor valami csak kell hozzá. Ja ikeás elemes pálcika tejhabosítót próbáltam, hamar elromlik és alig győzöd elemmel, az nagyon gáz volt, ez a nescafés viszont profi kis cucc, gyakorlatilag egy vízforraló, tejhabosító spirállal és teflonos belső bevonattal.
Mindenkinek mások az igényei, nekem ez bejön.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Addig pont kijön egy adag kávé is. 10k-ba fájt (akciózzák a gépet, 13500 Ft levásárolható a gép árából, nekem a tejhabosító lett belőle).