Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
Nem veszed el a kedvem semmitől, de mint egyszeri júzernek nekem csak az számít mennyi az annyi, amit ki kell venni a pénztárcából. Ha lenne Lelit használtan 60k-ért szemben a Gaggia 50k-val akkor az lenne a kedvenc belépő gép (vagy legalább is alternatíva lenne), de nincs. Én mindössze kicsit több, mint egy éve kezdtem espressózni itthon, vettem egy használt Gaggiát 50k-ért, pideltem 20-ért- lefestettem 10-ért, került bele rendes OPV még 10k-ért, használtam egy évet, és amikor eldöntöttem, hogy nekem valami más kell mint kis, egybojleres gép, akkor eladtam az egészet 75k-ért. Tehát buktam rajta kerek 15k-t. Ha új gépet veszek, ennek kb háromszorosát bukom egy év alatt. Full kezdőnek belépő szinten egyszerűen nincs más alternatíva a "rendes espresso" világába (legalábbis amíg a mai Lelitesek el nem kezdik adogatni a gépeiket, nem azért mert rosszak, hanem mert másra - nem feltétlenül többre - vágynak). Sajna a magyar kávégéppiac elég kicsi ahhoz, hogy ne legyen sok alternatíva, így az alap javaslat továbbra is: használt Gaggia vagy új Lelit. Hogy mit akar, eldönti mindenki magának.
-
Surda-
őstag
Egyáltalán nem az a baj,hogy más a véleményed.
A baj az,hogy amit írsz,arról tapasztalatból tudjuk,hogy nettó hlyeség.
Lelitről is van tapasztalat, például ,de van aki dicséri,ő dolga.
Viszont ezek a világűrbe kikiáltott baromságok, pl hogy "az olasz kávéfőzők mind azonos alkatrészekből épülnek fel" fájdalmasak.
Több szerénységet, nincs neked annyi eszed,hogy még osztogass is belőle...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- E-book olvasók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Eladó Gaggia Mini + PID Box!
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
taníts minket, Mester!
isszuk szavaid!