Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Kinyitod a szád én meg öntöm
Csak sok ne legyen. 
Egyébként itt van előttem Termékélmény c. könyv valami 250 forintért vettem Debrecenben ilyen leárazáson.
Ebben szépen(jól) le vannak írva a dolgok, hogy hogyan érzékelünk, hogyan emlékszünk vissza a dolgokra. Valamint, hogy mennyire is befolyásolhatóak vagyunk. Érdemes beleolvasni.
Szerk:
ha totál kitalált lenne az egész, még akkor is a borospoharat volna érdemes választani, mert valahol az a cél, hogy jól essen, és ha az a fejemben zajlik csak le, akkor ott (egyébként meg mi NEM ott zajlik le?).
Igen, de ha kiderül, hogy ugyan olyan jó abból is akkor legközelebb nem frusztrál az az érzés, hogy nem abból ittad, és jól fog esni másból is
De még mindig nem azt mondom, hogy nem abból kell inni, abból kell, de kétkedve fogadom, hogy akkora különbség lenne köztük. Ennyi.(#24233) bl4ze
Rendben!Megkaptam Tiboréktól a Podos főzőt, köszi a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak sok ne legyen.