Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
veterán
válasz
ronin s8
üzenetére
Nekem is rá volt gyógyulva, ezért is kezdtem el szétszedni a gépet. Végül nagy feszegetés árán nagy nehezen lejött. (csavarhúzóval és kisebb villáskulccsal feszegetettem körbe) Lehet hogy pár órás tersonetes majd citromsavas áztatás megkönnyítette volna, de nem vagyok róla meggyőződve.
Miután sikerült leszedni utána 1-1 órát áztattam, egy része lejött a rákövült cuccnak, de maradt még bőven, végül bronzkefés dremellel szedtem le a maradékot.Kartömítést is cseréltem, bár nem volt baja a réginek, de nem tudtam mennyi idős, stb. Az új azért jelentősen rugalmasabb, és így legalább egy darabig nem lesz gondom vele reményeim szerint.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest