-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
válasz picur220 #130049 üzenetére
A friss kávé már nagyon jó kiindulási alap. Akkor azt kell tenned, hogy menj a kávé után a darálóval. Nem kell félned tőle, bőven van még tartalékod a darálóban. Például volt olyan etióp tételem ahol a darálómon a 20-as beállításról 13-ra kellett lemennem. Ne a tamper erősebb lenyomásával akarj hosszabbítani a lefolyáson (azt mindig egyforma erővel nyomd), hanem azzal, hogy finomabbra darálsz.
A PuckScrenn a vízterítésben segít. Egyenletesebben itatja át a pogácsa tetejét, nem közvetlen éri a forró víz a pogácsát. Segíthet a csatornásodás csökkentéseben, stb... Én szeretem használni.
De ami az utóbbi hónapok legjobb filléres beruházása volt, az az akkupunktúrás WDT eszköz. Azzal teljesen bolyhosra lehet keverni az őrleményt. (A gyors lefolyás oka lehet a csatornásadás is. Szóval egy ilyen kis eszköz nagyon hasznos lenne neked.)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szólánc.
- Sorozatok
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest