Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
billyjoe #129364 üzenetére
Nem vitatom, hogy valamelyik jobban állítgatható. Szerepelt viszont a listában ODE, aminek -finoman szólva- nem az eszpresszó tartomány az erőssége.
Sebesség: azonos méretű késnél (igen) a profiltól és a fordulatszámtól függ. Vsz. ahhoz, hogy az őrlemények következetesen "valamilyenek" legyenek, a fordulatszám nem változhat véletlenszerűen jelentős mértékben az őrlés során, ehhez pedig kell a megfelelő motorteljesítmény adott fordulatszámon. Ahogy néztem, a DF64 névleges fordulatszáma is 1400 1/min, ahogy a Mázer SJ-nek is meg majdnem az F64 evo-nak. A teljesítmények sorrendben: 250W, 350W, 450W. Vsz. a nagyobb teljesítmény stabilabb működést eredményez, és nagyobb szabadságot ad késprofil és babkeménység tekintetében.(Az SSP MP-n látható is, hogy nem zabálja gyorsan a babot, de az SSP-nek is vannak harapósabb kései is.)
Egyébként a sebességekről korábban valaki írt itt tapasztaltakat, igaz csak érintőlegesen (tán Sz.Zs. ). Én csak szeretem a mostani 5-7mp-et (F64 evo) a korábbi 45-50-hez képest (mignon).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 3
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest