- ldave: New Game Blitz - 2025
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CsST: Mi az az instant túra?
- sziku69: Szólánc.
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
billyjoe #129364 üzenetére
Nem vitatom, hogy valamelyik jobban állítgatható. Szerepelt viszont a listában ODE, aminek -finoman szólva- nem az eszpresszó tartomány az erőssége.
Sebesség: azonos méretű késnél (igen) a profiltól és a fordulatszámtól függ. Vsz. ahhoz, hogy az őrlemények következetesen "valamilyenek" legyenek, a fordulatszám nem változhat véletlenszerűen jelentős mértékben az őrlés során, ehhez pedig kell a megfelelő motorteljesítmény adott fordulatszámon. Ahogy néztem, a DF64 névleges fordulatszáma is 1400 1/min, ahogy a Mázer SJ-nek is meg majdnem az F64 evo-nak. A teljesítmények sorrendben: 250W, 350W, 450W. Vsz. a nagyobb teljesítmény stabilabb működést eredményez, és nagyobb szabadságot ad késprofil és babkeménység tekintetében.(Az SSP MP-n látható is, hogy nem zabálja gyorsan a babot, de az SSP-nek is vannak harapósabb kései is.)
Egyébként a sebességekről korábban valaki írt itt tapasztaltakat, igaz csak érintőlegesen (tán Sz.Zs. ). Én csak szeretem a mostani 5-7mp-et (F64 evo) a korábbi 45-50-hez képest (mignon).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- Fűnyíró topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amazon Fire TV stick/box
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest