Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
p.lac
üzenetére
a fine termelés oké, nem pozitívum, de én pont abban a hitben voltam eddig, hogy a kézik inkább ajánlottak világos pörire, mert a kúp jobban áll nekik, mint a flat burr (függetlenül a filter-presso vonatkozástól). ellentmondásba ütköztem vagy valamit rosszul vettem le korábban?
-
bbuffy
senior tag
válasz
p.lac
üzenetére
Köszi.
Az elmúlt tizenpár évben, volt pár darálóm, ittam sokáig ultravilágos kávékat is. Jelenleg amit fogyasztok ahhoz bőven elég ez a szint. Kevesebb a pangó mint a nagy darálóimban, ugye, nem kell pofozni, pumpálni, nem hangos, nem kell pimpelni hogy tölcséres legyen, és nem kell rá ronda pumpa. Ja és ugye mobilis. Egy jó darálóm volt ami picit hiányzik, az NZ, a többi böszme ipari katrac nem. Lehet akármilyen késíze, ssp nikkelmetálhibrid emlékező tápkábeles. A gépem megmaradt, jelenleg is CM kávékat iszom, nem csak teszt pörit, ami világos az meg megy filternek. Szóval most nihil. Max kézi darálók tesztelgetése
De ez sem annyira. És továbbra is élvezem hogy én darálom a kávét. (Még négy hónap).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- 3D nyomtatás
- Amazon Prime Video
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De ez sem annyira. És továbbra is élvezem hogy én darálom a kávét. (Még négy hónap).