Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
brumi1024
üzenetére
Nekem, ami igazán ízlett az az Impresso volt (vettem is egy El Salvadort, meg egy Etiopot, gondoltam én, itthon meg észrevettem, hogy két El Salvadort sikerült kiválasztanom...
), illetve meglepő módon a Goosebumps standnál az automata gépből kapott. Persze ez az automata nem olyan automata. Igazi finom espressot adott. Aztán megkérdeztem az árát. Hát...nem ezt veszem itthonra. Még a DC Mina is olcsóság hozzá képest. De lehet tőlük bérelni is, ha épp az kell. Mindenesetre a gép az igazi espressot készít.
A Bányai nekem nem jött be.
A Cracker Jacktől a Columbiát ittam, az nem volt rossz. @Koxx, ti melyiket ittátok ott (brazíl?)
Ami nagyon nem adta, az a KTRL standon kapott Yrga.
Pár kép: [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Iphone SE 2020 64GB // ÁFÁS Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), illetve meglepő módon a Goosebumps standnál az automata gépből kapott. Persze ez az automata nem olyan automata. Igazi finom espressot adott. Aztán megkérdeztem az árát. Hát...nem ezt veszem itthonra. Még a DC Mina is olcsóság hozzá képest. De lehet tőlük bérelni is, ha épp az kell. Mindenesetre a gép az igazi espressot készít.