Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
válasz
adequate_cou
üzenetére
Szegeden probald ki a avxcafe-t. Sandalj blendeket porkoltetnek es szerintem ha megkered, ledaraljak neked eszpresszohoz!;-)
-
paljoc
tag
-
paljoc
tag
Na, most ittam kettot egymas utan ugyanabbol a kofibol. Elsonek egy dupla egyik felet. Aztan egy LM szuros szimplat. Ez utobbi kenterbe verte az elsot annyira jo lett. 2 fokkal keszult alacsonyabban es mintha egy teljesen mas kave lett volna...
-
paljoc
tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Ahhh, pont kiesek ebbol a korbol mert az oktogontol vagyok 10 km-re, zuglo meg messzebb van!:-)))
-
paljoc
tag
Igen, neztem a Media Mark-ban is 65 korul aruljak. Azert foglalkoztam vele ennyit, mert idegesitett hogy ez az amugy szinte minden teren szuper es otletes kis orlo miert szivat orlemeny tekinteteben. Ha amugy nem tetszik meg, siman visszaadom, de igy nem bantam meg hogy foglalkoztam vele. Iberitalt amugy volt mar hogy a hangja miatt adott el valaki, ez szinte neman orol es pont a kosarba potyogtat. :-)
-
paljoc
tag
A Catler keszulekek magyarorszagi forgalmazoja jovoltabol mostantol a karba orlos kavedaralojukat van szerencsem probalgatni...hogyismondjam...meghatarozatlan ideig! :-)
Ha valakit erdekel, a Korzon lesz majd rola egy iras. Eléggé patent kis masina minden téren, be is lakta a nagy Compak K6 helyét, de az SJ-t nem taszitotta le a komódról.
Dióhéjban: nagyon halk, kupos orlomu, praktikus megoldasok sora, LCD kijelző, kart ugy be lehet tenni alá hogy nem kell fogni, es vegul de nem utolso sorban, egy kis modifikacioval kepes eszpreszo orlemenyt adni. Akinek esetleg ilyenje van es problemaja merul fel hogy nem elég finom az őrleménye, keressen meg! -
-
paljoc
tag
-
paljoc
tag
Ja igen, egy forgatasnyit megneztem, hogy a nagy geppel milyen ez a sotet vonal, mert a Gene-vel ilyenre porizve mar necces volt, mig ez most teljesen vallalhato a stilus kedveloinek!:-)
Es nincs pernye a babokon meg koztuk!!! Nincs razogatas meg fujkalas, a talcaban keverodve szinte 100% megtisztul, halistennek!:-) -
paljoc
tag
?????? Honnan szedted azokat??? :-)
A Mr. Espressot probalgattuk Rocketeer kollegaval ma a nagy LaScalan, de csak akkor jott valami huvazzee kozeli erzes, mikor mar kb. 5 teljes fokozatot tekertunk az orlon a finomabb iranyba a Spicy Italy optimumahoz kepest es szaggatossa valt a lefolyas. Tehat overdose plusz lassu csepegos shot!;-) -
paljoc
tag
Osszessegeben meg is fogalmaztad, miert vettem a kivancsisagon kivul anno Gene roastert. 20dkg adagok es egy "kis" gyakorlas utan tenyleg ossze-vissza ihatod a kulonbozo stilusokat. Akiket a reggeli koffein bevitelen kivul melyebben erdekel ez a tema, annak kanaan egy ilyen kis porkolo. Amely szerencses esetben par ev utan akar meg is nohet es bepirosodhat!:-)
-
paljoc
tag
válasz
Acheron
üzenetére
Nekem ez most nincs meg hirtelen, hogy Te ki is vagy, de orulok hogy izlettek a kavek!:-) Amiota jopar emberhez mar ket-harom nick is tartozik, teljesen megkavarodtam az index meg a PH kozott. De ismeros azert az Acheron kicsit...!?..........ja, "jovanmá", rajottem!:-) Meg jo hogy lehet itt 5 percig szerkeszteni, addig pont leesett ki is vagy!:-)
-
paljoc
tag
-
paljoc
tag
Kaptam egy adag hondurasi szigoruan kemeny termesztesu decaf zoldet, illetve nem is zold volt hanem szinte barna. Egesz szepre meg lehetett porkolni, kivancsi leszek milyen izt ad majd a "hazi" koffeinmentes!?
-
paljoc
tag
válasz
vendingo
üzenetére
A tamperelessel elvileg nem nagyon lehet ennyire elrontani a dolgot!? Van jelentosege, de az hogy egyszer tok jo, egyszer meg pocsek, ugyanaz a kave, ugyanugy orolve es kb. hasonlo erovel tamperelve, ott nem valoszinu hogy ez utobbi mozzanat a ludas. Inkabb a hofok akkor. Remelem a tobbivel nem lesz ennyi bajod!:-)
-
paljoc
tag
válasz
vendingo
üzenetére
Pedig mar megijedtem, mikor tegnap olvastam hogy nem izlett. A szavam is elakadt, irni sem tudtam semmit egesz nap!:-(
Most kicsit megnyugodtam!:-)))
Sajna igen, gyorsan fogy, egy holgy ismerosom meselte, hogy bevitt a munkahelyere egy zacsi Mr. Espresso-t, hogy tudjon kavezni. Mikor fozni kezdte, a kollegak szimatolni kezdtek es az egy zacsi aznap elfogyott...ööö...ez amugy nagyon helyes is igy!:-) -
paljoc
tag
Elég aranyos a kolleganőm:
http://msoliviafeher.blogspot.hu/2013/10/the-best-coffee-around.html?m=1#.UmFdwmQayc0
:-)
-
paljoc
tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Moninnak vannak ilyen mindenfele utolag kaveba csepegtetendo szirupjai, vicc nelkul, ha szereted az ilyet vagy csajozni akarsz a kaveval, akkor vegyel egy ampulla olyant!:-)
-
paljoc
tag
Jajjj, megint kell adnom egy zacsi valamit helyette, dramai!:-(
:-))) Alacsony hofok plusz a tudat!!! Nincs benne csak alig 10% robuszta. Azt kellene megkostolnotok, amit most tesztelunk!!! Azt hittem fejreallok tole, amugy nem rossz, de brutal robuszta bomba!:-) Mr. Espresso-val kapcsolatos tovabbi tapasztalatokat kivancsian varom, de a JM is erdekel majd, mennyire "baratkoztok" ossze! Lenyeg hogy egyikben sincs frissen facsart citrom, ez volt a fo kivanalom ha jol emlekszem!?!:-))) -
paljoc
tag
válasz
vendingo
üzenetére
Nem tudom, en mindent ezekbe teszek, es nem rakom hutobe, mert max. 2-3 het alatt megiszom. De a friss porkoles mas dolog, mint az hogy kinyitsz egy kilos kavet mikor elkezded. Ott buveszkedni kell, hogy a zacsko vegere se dogoljon le. Erre jo a szet porciozas es fagyasztas, kulonben esetenkent a kenyesebb cuccok akar par nap alatt is onmaguk arnyekava valhatnak. A friss porit simitozaras zacsiba teve, majd be a fiokba, nemhogy rosszabb nem lesz, de sokszor még jobb is. Szoktam probalgatni neha, de legtobbszor nem elik meg ezt a kort.
-
paljoc
tag
Azt tudom milyen, csak az erdekelne hogy hasznal/hasznalt-e valaki ilyent! A kinezetevel nincs bajom, de valamit nem ertek.
-
paljoc
tag
Pestieknek es akik ittak mar Paljoc kavet erdekes lehet: mostantol meg lehet kostolni az altalam kitalalt kavekat rendes kavehazi gepen /La Scala/ a Zenei antikvariumban, nem tudom beirhatom-e ide a cimet, Parci majd megmondja!?
A kavet ott porkoljuk az en felugyeletem alatt az altalam kevert zold kavekbol es a klasszikus izvilag lesz kepviseltetve. Holnap Lady Paljoc, szerda-csutortoktol Choco Madness. :-)
A legkivancsibb en vagyok amugy, hogy melyik mit mutat nagy vason keszitve, de remelem mast is erdekel!?!:-) A gep mogott Rocketeer topictars serenykedik!:-) -
paljoc
tag
Na elovettem egy 09.15-en felretett vilagos porkolesu Kenyat. Durvan jo. Semmi citromos savassag es total rendben van a crema is, mind mennyiseg, mind szin tekinteteben. Megnyugodtam!:-)
-
paljoc
tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Szerintem semmikepp, mert az 100%A!
SO-bol amugy hogy komolyra forditsam a szot: Etiop Yirga, Etiop Sidamo meg az Etiop ugy altalaban!:-) -
paljoc
tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Lady Paljoc, Apricot Illusion es Mr. Espresso. Ez nem volt nehez kerdes!:-)))))))))))))))))
-
paljoc
tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az mar reg lehetett mert nem az van, csak nem jut eszembe mi!:-) Eloszor Semiramis volt, aztan IO, legutobb meg nemtom mar, de oke volt.
-
paljoc
tag
válasz
weinmaker
üzenetére
Jani, ez nem volt atuto nekem sem. Ez csak szimplan qrvafinom volt, azert nem fukarkodtam a pontokkal. De en sem ugrottam tole hatraszaltot. Ami emlekeim szerint nagyot szolt, az a Carraro 1927 volt a bontas utani 3. napig. Igaz akkor meg nem porkoltem ilyesmiket, lehet azert is.
-
paljoc
tag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Hazudnek ha azt mondanam hogy teljesen haszontalanok ezek a gyar es porkolo latogatasok ilyen teren!;-)
-
paljoc
tag
En meg ki sem jutottam. :-(((
Viszont az uj technikammal leporiztem tegnap este meg ma de. 8 kg kavet, aztan kimostam a haz koruli esovizes hordokat, most meg kurtos kalacsot sutok faszenen!:-) Ez lett a mara tervezett kavekiallitasbol, hiaba, a haz koruli teendok meg a gyerekek ilyen jo idoben mindent felulbiralnak. Viszont nem volt vizivasi problemam es megkrealtam a Mr. Espresso nevu blendet, amit a mult heti tesztminta ihletett!:-)))) -
paljoc
tag
And06! Megkostoltam az ominozus olasz robibombat. Jelen allapotaban kimeriti a fogyaszthatatlansag fogalmat, kidobtam. Szerintem kovesd a peldamat. :-)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

?????? Honnan szedted azokat??? :-)