Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Az encsi Anyukám Mondta étterem nem rendelkezik Michelin-csillaggal, azonban a Michelin Guide Bib Gourmand minősítését elnyerte, amely a kiváló ár-érték arányú éttermeknek járó elismerés. guide.michelin.com Ez a díj olyan éttermeket tüntet ki, amelyek mérsékelt áron kínálnak kiemelkedő ételeket. boon.hu
(ahogy írtam fentebb nekem a valaha volt legnagyobb csalódás
) -
Soulfly842
addikt
válasz
kchris78
üzenetére
Tőlük nem vennék semmit. Egyszer jártam náluk a feleségemmel és nem csúcsidőszakban hétköznap kaptunk félig nyers tésztát és félig nyers csirkecombot.
(vagy 3-4 éve volt)Túlhypolt valami. Soha többé be nem tenném oda a lábam és nem is rendelnék tőlük semmit.

Az egyik legrosszabb tapasztalat volt (ahhoz képest, amit előzetesen vártunk...)
-
Soulfly842
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én még a teát is

Imádom!
-
Soulfly842
addikt
válasz
donat_sz
üzenetére
Nyíregyen kiemelkedő kávézó szerintem nincs.
A belvárosban van egy Café Frei, illetve Sóstó és Nyíregy között van egy Stühmer Cukrászda és Cremeria.
A belvárosban talán még az Omnia Kávészalont lehet megemlíteni, illetve a luther Teaházat is javasolnám.
Ha gyerekek is vannak, akkor:
Animals Coffee & Brunch
Lehet nyuszit, egyéb állatokat is simogatni, aranyosak a pincérek és korrekt a hely. -
Soulfly842
addikt
válasz
lbence
üzenetére
Láttam a méretét, kialakítását - nekem teljesen jó lesz szerintem. Feleségem abszolúte az amatőr Capuccino fogyasztók körébe tartozik. egy adag kávé, ~2 dl-re felhabosított tej - neki már minden igényt lefed (örülök, hogy vagy 1,5-2 éve végre sikerült leszoktatnom a 3in1 -ről
). Ha meg mégis nagyobb kellene, akkor ott van az Ikeás is (nem a kiváltására kell, hanem a mellé egy napi kényelmi megoldás). Napi használatra teljesen jó lesz ez. -
Soulfly842
addikt
válasz
lbence
üzenetére
Nekem ez előny...
Én pont ezért vettem a Delonghi gépemhez az IKEA-s helyett(nekem az túl nagy, csak a feleségemnek habosítok- én tisztán, minden mnélkül iszom a kávét) és ebben a mérete ellenére van anyag rendesen. A súlyán is érződik (bestbyteban volt hozzá szerencsém hozzá korábban. -
Soulfly842
addikt
Delonghi DLSC060 Tejkiöntő
Euronics (jelenleg 11 áruházban elérhető)
Budakalász, Fogarasi út, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Soroksár, Szombathely, Székesfehérvár, kaposvár, Miskolc, Szeged, Zalaegerszeg)
4 050 Ft7 599Ft helyett
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)
:
(mindkettőbe célszerű foglalni)