- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Amilyen ma a forint, sajnos ez meglátszik azon, mit lehet egyáltalán ajánlani 100 rugó alatt; nem sokat. Pl. sokat bizonyított beugró Dedica, egy jobb karral és szűrővel, mert a gyári gyász. Hófehérke és HiBrew csodák újak, a fene tud megbízható értékelést róluk. Nyilván a specifikációk az árukhoz jók, aztán ennyi a biztos összesen.
Egyébként meg átlag automatánál szinte minden jobb, a kotyogós konkrétan sokkal. Ott azzal kell barátkozni, hogy más az íz esztétika. Vagyis nem presszó.
Én inkább vennék egy levegőt és alap flair (neo), esetleg kicsit 100 felett egy nyomásmérős verzió (classic). Tejre számos lehetőség van a pár ezres teszkó frencspressztől a nyolcvanezres Nanofoamer Pro2-ig. -
Jamby18
senior tag
Valami hasonló választ vártam.
Közben most nézem el is írtam az árát mert nem 28e hanem 19.990Ft-ért már lehet venni.
Sőt 2 személyes nekem bőven elég lenne. [link]
Egyébként sima Indesit elektromos tűzhelyünk van. Meg gondolom a fülére kell vigyázni hogy meg ne olvadjon inkább a fűtőszál szélére kell tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest