Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
uffneked
aktív tag
válasz
PetiCalvus #1819 üzenetére
Azt értem, hogy "presszóképes", én is hiszek nekik.
Amit challangelek az az, hogy elég finomak-e a fokozatok. Mondjuk X állásban adott paraméterekkel kapok egy 30sec lefolyást, fasza, de X-1 már befullad, X+1 meg átzubog. -
uffneked
aktív tag
válasz
PetiCalvus #1811 üzenetére
Helló,
Én szívesen rámennék erre a CG1-re, úgyis most terveztem beruházni a Graef-re. Viszont ez a 31 fokozat (törökkávétól-frenchpressig) elgondolkodtatott. Nem kevés ez?
Ugye a Graef 24 fokozatú, de ott az alátétekkel lehet variálni... Itt erről nem tudok. Félek, hogy presszóra nem tudok elég finomat állítani rajt. Lehet futok vele egy kört AVX fórumon. -
törölt tag
válasz
PetiCalvus #1814 üzenetére
Semennyire, ahogy koxx is írta fentebb.
-
törölt tag
válasz
PetiCalvus #1811 üzenetére
Uhh bazzeg az a rögösödés mentesítő az WTF?
Ass plugnak néztem.Amúgy fogsz egy boros dugót, szúrsz bele 5db tűt és kész a WDT eszközöd!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest