Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sumptuous senior tag Vagy töltögeted és olcsóbb (nem sokkal) vagy veszed a kapszulát és kényelmesebb  Egyszerre sajnos nem megy a kettő. Volt említve az előbb a jacobs kapszula. Abból sikerül néha ilyen akciósat kifogni, 2500/40 darab (mondjuk alap ára se sokkal magasabb...). Én naponta átlagban 2 kávét iszok, nagyon ritka a 3. Szeretem a különlegességeket, ehez a géphez meg szinte minden 2. héten jön ki valami ujdonság. Egyszerre sajnos nem megy a kettő. Volt említve az előbb a jacobs kapszula. Abból sikerül néha ilyen akciósat kifogni, 2500/40 darab (mondjuk alap ára se sokkal magasabb...). Én naponta átlagban 2 kávét iszok, nagyon ritka a 3. Szeretem a különlegességeket, ehez a géphez meg szinte minden 2. héten jön ki valami ujdonság. Az ujrahasznosítás meg akinek fontos, az megtalálja a kávégép honlapján, akit meg nem érdekel, az nem a szennyezés miatt nem fog nespressót venni. Mindenre van lehetőség, a kérdés az, hogy él-e vele az ember. Egyébként nem szeretnék én senkit sem meggyőzni, de nem vagyunk egyformák, lehet valakinek ugyanilyen igényei vannak, mint nekem. Had lásson Ő is valami magának valót az amatőr topicban ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) @oszy: emagon volt ~féláron.  [kép] Rosszul emlékeztem, nem 26, hanem 27.. [kép] Rosszul emlékeztem, nem 26, hanem 27.. Egyébként most is annyi, 3k-val több, mint amennyiért én vettem. Bár szerintem már nem jár hozzá a 20k-s kupon, így nem olyan jó deal.Mondjuk, ha azt nézed, hogy a nespressónál 20as az ilyen habosító, és 20+ a gép is, annyira így sem rossz. [link]
 Szerk: Ha jól látom, nem 20, hanem 15 ezres kupon jár most hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyszerre sajnos nem megy a kettő. Volt említve az előbb a jacobs kapszula. Abból sikerül néha ilyen akciósat kifogni, 2500/40 darab (mondjuk alap ára se sokkal magasabb...). Én naponta átlagban 2 kávét iszok, nagyon ritka a 3. Szeretem a különlegességeket, ehez a géphez meg szinte minden 2. héten jön ki valami ujdonság.
 Egyszerre sajnos nem megy a kettő. Volt említve az előbb a jacobs kapszula. Abból sikerül néha ilyen akciósat kifogni, 2500/40 darab (mondjuk alap ára se sokkal magasabb...). Én naponta átlagban 2 kávét iszok, nagyon ritka a 3. Szeretem a különlegességeket, ehez a géphez meg szinte minden 2. héten jön ki valami ujdonság. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mr.Csizmás
 Mr.Csizmás