- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia.
Nekem a cm 702 van de szerintem egyforma felülről. Ilyen probléma után másnak már leírtam hogy jártam de azt mondta ő jól rakta össze.
Tehát: még tavaly amikor kotyeszhoz őröltem vele én is szétszedtem és nem jól tettem vissza a kúpfogaskerékre a kosarat. Rögtön pelyvát darált nem tudtam hova legyek, de felraktam a kotyogóval majd a kávé ki robban felül rám és a falra, nálad is hasonlóak a tünetek (gyors lefolyás). Átnéztem a haszn.ut, és rájöttem, hogy a tetejét ugye visszahelyezéskor a jelöléssel hátul tesszük vissza majd a kosarat én visszaforgatás után tettem rá ez volt a baj. Rátettem a tetejét, majd még jelölés hátul módban tettem rá a kosarat utána forgattam vissza a beosztásokat és rögtön jó lett és azóta is, már nem használom de tavaly még szedtem szét tisztítani és így többé nem lett vele probléma. Ez is egy lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elden Ring
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged