Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz
Anubris #9166 üzenetére
Szia, ugyanezzel a jelenséggel találkoztam, az IMS nem mágneses, illetve csak nagyon gyengén. A karhoz adott kosár viszont jól illeszkedik. A gyári fém delonghi tamper szintén nem jó az IMS -hez, ehhez én 51,3mm -es AVX tampert vettem.
Én La Piazza - 1 kockacukor, természetesen presszó mennyiség ~30g.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Anubris #9166 üzenetére
1 Az IMS kosár inox anyaga fosul mágnesezhető sajnos. Ez van
VST pl jó.2 a boltik szinte biztosan döglöttek, de próbálj rá. Ha siralmas nagyon, maradj a nyomifoki szűrőnél.
3 ha neked cukorral ízlik, akkor úgy van jól. Más kérdés, hogy a cukor elnyom minden más, szubtilisebb ízt. Tehát megpróbálhatod átszoktatni a nyelvedet, ha van rá kedved. Jellemzően a szirupos, olasz típusoknak nem árt a cukor amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest