Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Fred
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hramon94 #9155 üzenetére
nagyon nem vagyok profi, de mivel dedica k4 kombóval tolom (azaz húzom
) mostmár én is, talán én vagyok az egyik "legközelebb" hozzád. (+ nálam IMS 12-14g-os kosár és AVX pluck screen is használatban, de talán utóbbi a kávé szempontjából a legkevésbé fontos)
szerintem a gombnyomástól 24 mp kevés lesz (egy dupla-hoz, de mivel itthon nem kapni single kosarat, csak a gyári nyomásfokozóst gondolom Te is duplát húzol)
13,1g-ot szoktam, 65 klikk, onnantól kezdve, hogy folyamatosan jön 27-30 mp-ig. a szünet előtt meg se indul nálam a kávé, épp csak átbuggyan a filteren, és a szünet után is kell pár mp, amíg összeáll az egységes sugár középen.
mikor megjött a k4, akkor 60 klikkel kezdtem és teljesen befulladt a dedica: olyan 5 perc alatt csöpögött le egy dupla. megdöbbentő módon még így is lágyabb (selymesebb?) volt mint előtte a graef-fal és nem is keseredett meg.
P&Y Choco madness
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest