Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
A Bambino Plus nem enged főzni, ha a min alatt van a vízmennyiség (hiába nyomod a gombot, nem indul el). Ha pont a min fölött vagy és úgy indítod, akkor persze lehet, hogy főzés közben ürül ki, akkor nem tudom mi van, ilyen még nem volt nálam.
Puck screen-t amazonról rendeltem, én mindig használom. (Ha többet főzök, és nem akarok tökölni, akkor papírfiltert. Így nem izéli össze a zacc a felsőszűrőt.) Biztos befolyásolja a vízelosztást is, de nem tapasztaltam különbséget a papír és a fém lap között.
A kávétároló doboz szerintem pénzkidobás. Nekem két 250g-os dobozom van, de leginkább a fagyóban tárolom a babokat, és annyit veszek ki, amennyi éppen kell. -
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Lego autó dekoráció - RAKD A FALRA
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás