Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
üzenetére
Én is koffeinérzékeny voltam, aztán elmúlt. Kis adagokkal lehet kezdeni, nekem ez pl. évekig azt jelentette, hogy egy adagnyi filterkávét tejjel felöntve egész napra elosztva kortyolgattam.
Ennek már több mint 10 éve, de mégis amikor egy éve megvettük a kávégépet, túl erős volt még nekem, amit főzött, óvatosnak kellett lennem a darabszámmal
Most meg egy intenzív home office-os munkanapon... Most a második kávén vagyok túl, és még négy valószínűleg el fog fogyni a mai napon. -
tamas.nick
aktív tag
válasz
üzenetére
Korábban nem volt ilyen gondom, vérnyomásom rendben van, családban van automata gép is (Jura Impressa C5) azzal készült espresso se okozott fejfájást. Brikka előtt is 2 személyes kotyogóst használtam (noname), ha annak a kosarát teletöltöm és átburítom a Brikkába, akkor annak még a fele se telik meg.
Lavazza Crema e Gusto őrölt kávéval próbáltam, a szelep aljáig töltöttem a vizet, szép crema-ja is lett, tehát ezzel a részével nincs gondom, csak számomra túl erős kávét csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most meg egy intenzív home office-os munkanapon... Most a második kávén vagyok túl, és még négy valószínűleg el fog fogyni a mai napon.
Mr.Csizmás