- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
#49155328 #4635 üzenetére
Én is koffeinérzékeny voltam, aztán elmúlt. Kis adagokkal lehet kezdeni, nekem ez pl. évekig azt jelentette, hogy egy adagnyi filterkávét tejjel felöntve egész napra elosztva kortyolgattam.
Ennek már több mint 10 éve, de mégis amikor egy éve megvettük a kávégépet, túl erős volt még nekem, amit főzött, óvatosnak kellett lennem a darabszámmal
Most meg egy intenzív home office-os munkanapon... Most a második kávén vagyok túl, és még négy valószínűleg el fog fogyni a mai napon.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
#49155328 #4635 üzenetére
Korábban nem volt ilyen gondom, vérnyomásom rendben van, családban van automata gép is (Jura Impressa C5) azzal készült espresso se okozott fejfájást. Brikka előtt is 2 személyes kotyogóst használtam (noname), ha annak a kosarát teletöltöm és átburítom a Brikkába, akkor annak még a fele se telik meg.
Lavazza Crema e Gusto őrölt kávéval próbáltam, a szelep aljáig töltöttem a vizet, szép crema-ja is lett, tehát ezzel a részével nincs gondom, csak számomra túl erős kávét csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest