- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- AMD RX6300 kisteszt
- Oh my God! They killed Kenny!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz #49155328 #4635 üzenetére
Én is koffeinérzékeny voltam, aztán elmúlt. Kis adagokkal lehet kezdeni, nekem ez pl. évekig azt jelentette, hogy egy adagnyi filterkávét tejjel felöntve egész napra elosztva kortyolgattam.
Ennek már több mint 10 éve, de mégis amikor egy éve megvettük a kávégépet, túl erős volt még nekem, amit főzött, óvatosnak kellett lennem a darabszámmal Most meg egy intenzív home office-os munkanapon... Most a második kávén vagyok túl, és még négy valószínűleg el fog fogyni a mai napon.
-
tamas.nick
aktív tag
válasz #49155328 #4635 üzenetére
Korábban nem volt ilyen gondom, vérnyomásom rendben van, családban van automata gép is (Jura Impressa C5) azzal készült espresso se okozott fejfájást. Brikka előtt is 2 személyes kotyogóst használtam (noname), ha annak a kosarát teletöltöm és átburítom a Brikkába, akkor annak még a fele se telik meg.
Lavazza Crema e Gusto őrölt kávéval próbáltam, a szelep aljáig töltöttem a vizet, szép crema-ja is lett, tehát ezzel a részével nincs gondom, csak számomra túl erős kávét csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2)
- DJI Mavic 3 Classic drón RCN1 távirányítóval - 4/3" Hasselblad kamera +táska +töltő
- Braun Series 9 Pro+ 9577cc - PowerCase mobil töltő, 6 az 1-ben SmartCare tisztító- és töltőegységgel
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón akkumulátor
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest