Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbence
aktív tag
válasz
kmarci25
#14784
üzenetére
Szinte mindenkinél ezt a -5 állást olvasni a kések összeérésére, ez alapján szerintem nincs nagy szórás. Nagyobb szórás lehet abban, hogy ki milyen babot, milyen kosárral, mennyire tömve használ, milyen hosszú lefolyást preferál.
A gyártó egyébként azt írja a használati útmutatóban, hogy a 0 alláson túl ne tekerjük az őrlőt, ez alapján szintén arra koveketkeztetnék, hogy mindenkinek a -5 körüli tartományban zár.
Ha sokat feszegetném egy idő után biztos menne a -6 is.
Hogy tényeket is írjak: 16-18 grammos IMS kosárral és IMS felsőszűrővel használom a Dedicát, a Kapucziner Riói varázs blenddel 17 gramm babbal (0-tól) 33-as álláson jön ki a klasszik presszó recept (1:2, 30mp), igaz már lassan 5 hetes pörkölés, most fogy el.
Blooming espresso receptekhez, világos pörkölés esetén 37-38 körüli allásom szoktam használni, 20 mp előáztatással, utána meg 1:3 arány. (Ilyet iszom gyakrabban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás
