- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: PH!arckép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz
RetepNyaraB #12209 üzenetére
Hát én ettől nem félek.....ahogyan ezek már 20+ éve itt vannak, jöhet akármilyen kínai őrület a komoly arcok még most is elismerően bólogatnak ha meghallják hogy Major. Ezek az újak mind fancy őrlők, még azt se mondom hogy rosszak lennének (mivel nem próbáltam), de azonos árkategóriában még senkitől nem olvastam, hogy valamelyik is jobb lenne mint egy SD major...
. Az meg, hogy fél - egy millás ársávban mik vannak nem érint. Mondjuk arra is kíváncsi leszek, hogy ezekhez a csoda kínai cuccokhoz mondjuk ha kell valami alkatrész 2 év múlva akkor mi lesz? Mert a kínaiaknál divat, hogy ha kifut egy modell utána nuku alkatrész ellátás és mehetsz a sóhivatalba a 2 éve 2-300 ezerért vásárolt cuccoddal, amibe pl csak egy 200 Ft-os alkatrész kellene, de nincs....
Szerk: az enyém nincs tele ezt hidd el, pedig Hogyazával találkoztam és nem MZ/X!
Jó lehet hogy ha szétszedném akkor lenne benne egy hangyafasznyi, de az biztos hogy nem annyi hogy egy kv váltáshoz ki kelljen porszívózni, mert befolyásolja az ízét. Szerintem....
A niche-t nem mérném össze egy majorral...nem egy kategória szerintem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gumi és felni topik
- Star Trek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest