Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
válasz
pető bá'
üzenetére
ez a fickó csak úgy beugrott a yútubról, régebben láttam a videóját. nem vagyok képben, nem követem ezeket a yutubereket. csak arra dobtam be, hogy írták, fikázzák az olasz kávékultúrát. pedig onnét indult a történet. a szpesöltit meg nem keresem lázasan. kétszer ittam, egyszer kávézóban, egyszer egy általunk is ismert garázspörkölőnél. egyik se tetszett. a kávézóban vettem annó az első darálómat, egy mazzer minit. kaptam egy kávét, megittam, még a tulaj barista kislány is rákérdezett, ez ugye nem ízlett. garázspörkölőnél meg maradtam a csokómadnesz, stb vonalon /ezt most virágnyelven írtam
/. a fingreszelést csak úgy általánosságban írtam, tágra nyílt szemekkel olvasom, hetekig-hónapokig tart mire elkészül egy iható kávé. persze ez mással is előfordult, még a nagypályán is
én úgy látszik szerencsés voltam anno, kezdésnek vettem egy pacifi robis bombát, már írtam, 3-4 húzásra megérkeztem. fiatal koromban meg voltak a csövesek, popperek, rockerek. én az utóbbiba tartoztam. most más a divat, nem minősítve senkit, de se tetkóm, se szakállam. főleg a mai fiatal csajszikon tetszik a vádli-comb fírka. tudom más világ, le vagyok maradva
összeveszés meg nincs, ez azért nem egy faszbok oldal. itt azért más a közeg, más a nézőközönség
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
/. a fingreszelést csak úgy általánosságban írtam, tágra nyílt szemekkel olvasom, hetekig-hónapokig tart mire elkészül egy iható kávé. persze ez mással is előfordult, még a nagypályán is
én úgy látszik szerencsés voltam anno, kezdésnek vettem egy pacifi robis bombát, már írtam, 3-4 húzásra megérkeztem. fiatal koromban meg voltak a csövesek, popperek, rockerek. én az utóbbiba tartoztam. most más a divat, nem minősítve senkit, de se tetkóm, se szakállam. főleg a mai fiatal csajszikon tetszik a vádli-comb fírka. tudom más világ, le vagyok maradva
Mr.Csizmás