- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
donat_sz #11149 üzenetére
A CEC egynaposán voltam. Csak ajnálani tudom. Előtte már egy éve benne voltam a presszóban, meg filterben is, elolvastam Hoffmann könyvét, néztem egy rakat youtube videót, de igazán ott értettem meg, amit korábban láttam, olvastam, mert nagyon jól magyarázott Döníz, és nagyon jók voltak a kóstolások is, tisztázott sok mindent. A nap végén meg van egy jó fél óra latte art, az alapokat megmutatja, segít benne.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
donat_sz #11149 üzenetére
az úgy 2 nap. Még mindig csak a fele.
Sokmindent meg lehet tanulni könyvből, youtube-ról is, de az eszpresszófőzéshez sztem nagyon kell a kóstolás, kérdezés, mutatás... Ott baromi jó lehet egy élő egynapos. (Persze mind baromi jó, csak hát drága...)
Félő, hogy az egynapos "home barista" tanfolyamokon csak átrohannak gyorsan mindenen és nem sok pluszt ad ahooz képest, amit önállóan megtanulhatsz könyvből, youtube-ról.
Aropó, biztos van a topiclakók között, aki elvégzett már valamit. Mi a tapasztalat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest