Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
QG
tag
válasz
Lord Myn
üzenetére
Neked adok igazat, de ez az ''ocsem'' igen lekezelo es banto, szoval a ''kulturaltan fejtem ki a velemenyem'' nem igaz

A terrorizmus pedig igen szep bevett szokas, es altalaban a gyengek utolso lehetosege az erosek ellen. Ezt tettek a zsidok 48ban (David kiraly szallo felrobbantasa), tulajdonkeppen ezt tettek 2 eve Kelet-Timorban (mellesleg igen sikeresen, mostanra elszakadtak), az indianok 100 eve (nekik nem jott be). Ha az ellenfel sokkal jobban felszerelt, es szambeli folenyben van, akkor a polgari lakossagot utod, mert ez egyszeru, olcso es celravezeto. Sot, tobbnyire mukodik is. Hulyeseg azt varni Bin Ladentol, hogy kiall a sikra, es nyiltan szembeszall a ''megszallo hatalommal''. Te sem allnal le tankot robbantani, ha holnap Romania megszallna az orszagot, (nem fogja), hanem a konnyu celpontokat, a kozigazgatasi gocokat tamadnad (ha van egy kis eszed). Ketsegtelenul tobb titkarnot es takaritot kapnal el, mint katonat, de hat igy megy ez.
Szoval szerintem a modszer ertheto. Az mas, hogy nekem nem tetszik a cel, amiert harcolnak. Kulonosen azert fajdalmas, mert nagy csodaloja vagyok az arab kulturanak. Az 1000 evvel ezelottinek, mikor keresztenyek es zsidok tanithattak a grenadai egyetemen, es amely kultura atmentette nekunk a komplett antik muveltseget. Mert akkor Europaban voltak ilyen allapotok. Egyetertek veled abban, hogy az arab vilag jo resze ott tart most, ahol mi a legsotetebb kozepkorban. Remelem, nekik nem kell annyi ido, amennyi nekunk kellett, hogy kinojunk belole.
QG -
-=Sawtooth=-
tag
válasz
Lord Myn
üzenetére
csak ideznelek
'Már ne is haragudj, de szerintem te nem tudsz különbséget tenni, sértett
emberek és terroristák között. Szóval, szerinted ők csak azt akarják,
hogy hagyják őket békén, amúgy áldott jó emberek? Aha... gondolom még
nem voltál arab lakosságú területen... Azért elárulom, hogy az Iszlám
ugyanolyan vallási globalizációra törekszik, mint a középkorban a
keresztény egyház! Kis túlzással állíthatom, hogy ugyanott tartanak,
mint Európa a középkorban...'
'de szerintem te nem tudsz különbséget tenni, sértett
emberek és terroristák között. Szóval, szerinted ők csak azt akarják,
hogy hagyják őket békén, amúgy áldott jó emberek? Aha... gondolom még
nem voltál arab lakosságú területen..' KONKRETAN ITT TERRORISTANAK TITUALSZ MINDEN ARABOT.
1 mondattal kesobb,ezt kiterjeszted az iszlamra is. tehat te olvasatodban arabok,iszlamok = terroristak,akik kozepkori szinten elnek,gondolkodnak. ez folyik a mediabol, ezt akarjak az okosok, hogy gondolj. ezert mondtam amit. az, hogy hogyan, az mar tok mind1. a lenyegen nem valtoztat, hogy az vagy ami.
utana irhatod mar, hogy van arab baratod meg, hogy te egyenkent iteled meg az embereket...ez mar csak frocsoges. kivancsi lennek arab baratod mit szolna ahhoz,amit leirtal. es az amit leirtam, sajna inkabb utal egy tendenciara, a hatalom torekvesere, pontosan amit el szeretnenek erni. hogy igy gondolkodjanak az emberek, mint te. ez pedig nem lenne mas,mint egy agymosott birkatarsadalom. -
-=Sawtooth=-
tag
válasz
Lord Myn
üzenetére
te egy pelda vagy a teljesen agymosott, megfertozott agyu birkara
igen ez valszeg serto volt, de te 1 milliard embert sertettel meg. van egy kis kulonbseg. 
biztos arab tanszeken tanitasz
sok sok arab baratod van, soot a fogorvosod is a terroristanak belyegzett palesztin volt 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

igen ez valszeg serto volt, de te 1 milliard embert sertettel meg. van egy kis kulonbseg.