Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
Kicsit cinikusnak érzem a hozzászólásod!

Amennyiben ennyire nagy szükség van a fegyveres erőkre (ilyen formában), akkor miért változtatnak rajta? Gondolom azért, mert a többség akarata teljesül. Én nem azt mondtam, hogy nem kell semmilyen formában Honvédség. A hivatásos katonaságot nagyon is jó ötletnek tartom. Így az olyan emberek, akiknek ez az egész bejön, nyugodtan elmehetnek katonáknak. És aki nem akar bevonulni, az nem megy be. Azon vagy ennyire kiakadva, hogy nem akarom ott hagyni a munkám, az otthonom, a családom, haverjaimat stb csak azért, hogy 6 hónapig hajnalban keljek, ételnek nevezett akármit egyek, kilőjek egy tár töltényt és egy tár vaktöltényt, eldobjak 2 gumigránátot és közbe ~6000 Ft-ot keressek? Szerintem minden normális ember inkább a rendezett, nyugodt családi életet választaná. Én nagyon jól elvagyok a katonaság nélkül. És amikor eljön a hivatásos katonaság ideje, elhiszed, hogy lesz megoldás az árvízre, földrengésre stb. És abban is biztos vagyok, hogy erősebb egy hivatásos és profi emberekből felépülő hadegység, mint egy csupa zöldfülűből álló sereg, akiknek a nagy részük az érettségiig sem jutott el és talán még a bal lábukat sem tudják megkülönböztetni a jobbtól. A legtöbb országban hivatásos katonák vannak. Azért választották ezt a hivatást, mert elhivatottságot éreznek iránta. Lehet úgy valakiből jó katona, hogy nem akar katona sem lenni? Szerintem nem. Akármit is mondassz, semmi értelme a sorkatonai szolgálatnak, főleg ebben a formában. Menj el, légy hivatásos, engem meg békén lehet hagyni, ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-LINK routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest