Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: R.I.P.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
Kicsit cinikusnak érzem a hozzászólásod!

Amennyiben ennyire nagy szükség van a fegyveres erőkre (ilyen formában), akkor miért változtatnak rajta? Gondolom azért, mert a többség akarata teljesül. Én nem azt mondtam, hogy nem kell semmilyen formában Honvédség. A hivatásos katonaságot nagyon is jó ötletnek tartom. Így az olyan emberek, akiknek ez az egész bejön, nyugodtan elmehetnek katonáknak. És aki nem akar bevonulni, az nem megy be. Azon vagy ennyire kiakadva, hogy nem akarom ott hagyni a munkám, az otthonom, a családom, haverjaimat stb csak azért, hogy 6 hónapig hajnalban keljek, ételnek nevezett akármit egyek, kilőjek egy tár töltényt és egy tár vaktöltényt, eldobjak 2 gumigránátot és közbe ~6000 Ft-ot keressek? Szerintem minden normális ember inkább a rendezett, nyugodt családi életet választaná. Én nagyon jól elvagyok a katonaság nélkül. És amikor eljön a hivatásos katonaság ideje, elhiszed, hogy lesz megoldás az árvízre, földrengésre stb. És abban is biztos vagyok, hogy erősebb egy hivatásos és profi emberekből felépülő hadegység, mint egy csupa zöldfülűből álló sereg, akiknek a nagy részük az érettségiig sem jutott el és talán még a bal lábukat sem tudják megkülönböztetni a jobbtól. A legtöbb országban hivatásos katonák vannak. Azért választották ezt a hivatást, mert elhivatottságot éreznek iránta. Lehet úgy valakiből jó katona, hogy nem akar katona sem lenni? Szerintem nem. Akármit is mondassz, semmi értelme a sorkatonai szolgálatnak, főleg ebben a formában. Menj el, légy hivatásos, engem meg békén lehet hagyni, ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Robotporszívók
- Metal topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" FHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP Zbook 15 G5,15.6",UHD,TOUCH,i7-8850H,32GB DDR4,1TB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11,IR KAMERA
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Új Lenovo 14.5 Yoga Slim Pro 7 IPS 2.5K 90Hz Ryzen7 7840HS 32GB 512GB RadeonT 780M Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest