Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Hirtelen ezt találtam: Bővebben: link
Itt pedig átfogóan böngészhetsz: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
magyar-kártyást is láttam.. csak nekem holnap utánra kéne már tudnom...

-
Agostino
addikt
Tarot kártyával szokás jósolni, ahhoz van könyv is. Akármelyik könyvesboltban van a témáról írás.
-
@Töki15
tag
Oda nem sima magyar kártya kell ugy tom mert egyszer, josoltak és nem láttam magyar lapot a kártya pakliban!
Monduk nem jött be!
De majd megyek hozzád is egy probára! És megnézem hogy beválik e! -
Xelo
addikt
Sziasztok.. A lényeg hogy szeretnék gyorsan megtanulni kártyából jósolni.. jövendőt mondani.. milyen kártyát kell ehhez használni?? még nagyon kezdő vagyok, vagyis teljesen.. itthon megvan a jó öreg magyarkártya
, remélem az jó hozzá... meg hogy mik a szabályok, hogy kell osztani, hogy kell, stb? Linket tudnátok irni magyar oldalról? Előrre is thx és várom a ''jósokat''
Mármint nem a meteorológusokat meg az időjósokat meg csillagászokat meg nemtom, hanem a kártyából jóslókat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Extraflame pellet kályha
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha gondolod, hétvégére megnézem, hogy ő miből nyomja.