Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
IDE csatolóval fekete mobil rack, fiókkal van valakinek olcsó pénzért eladó?
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
$p@rr0w
őstag
válasz Debilon #1893 üzenetére
Ha ez hivatalos garancia szervízként működhet akkor inkább lőném ki a holdra a meghibásodott cuccomat...
Melyik gyártóknak a gari szervíze ez? Mert olyan márkát a büdös életbe nem veszek az biztos.
[ Szerkesztve ]
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Debilon
addikt
válasz $p@rr0w #1887 üzenetére
jóhogy én nem küldtem el a telót.. meg gondolom az is azért szívódott fel üzletileg akitől vettem (nincs meg már a HA-s hirdetése csak egy fülhallgató), bár gooogle doc-os árlistája frissülget
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
$p@rr0w
őstag
válasz $p@rr0w #1887 üzenetére
Itt láthatod miylen az üzlet a kirakaton keresztül nézve:
Ez kimeríti nálam a szartelep kategóriát...
Én szívesen segítenék de már elégszer voltam ott korábban hogy biztosra mondhassam: ezek direkt nem válaszolnak, és veszik fel a kapcsolatot...
[ Szerkesztve ]
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
$p@rr0w
őstag
válasz tpeter77 #1885 üzenetére
Sajnálom de buktad a telefonodat:
Duliee fórumtárst is ugyan ebben a cipőben járt mint te kb. 2 hónapja keresett meg, mivel ez a szervíz tőlem pár utcányira van hogy próbáljam visszaszerezni a készülékét, de nem jutottam semmire: az ajtó zárva, a helységben halmokban állnak a különféle dobozok/laptopok stb, kopogásra, telefonra nem reagálnak.
Pedig az üvegen benézve azt is láttam hogy egy gép kijelzője világít tehát elvileg kellett hogy ott legyen valaki...
A szomszédos állatkereskedésben azt mondták néha szokott ott lenni valaki de nem tudnak többet...
Nyitvatartás sincs kiírva, és az üzlet belső állapotából ítélve kizárt hogy alkalmas legyen ügyfelek fogadására.Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
makro
senior tag
Van eladó dióbél 2000 HUF/kg áron!
-
tpeter77
addikt
válasz Debilon #1787 üzenetére
sziasztok,
pont ide küldtem én is fizetős javításra egy telefont.
Már lassan 3 hónap eltelt és se kép, se hang...van email címe és telefonszáma ennek a szerviznek? Felhivnám, hogy ha eddig nem javították meg, küldjék vissza.
de ha van kaposvári illető a fórumról, aki felkeresné az üzletet, annak örülnék a legjobban.
innen 400km-ről nehéz intézkedni, főleg h a megadott mobilszámuk egy debreceni céges szám........most már csak a telefont szeretném visszakapni, a többi nem számít.
-
rover45
őstag
Sziasztok. A megye északi felében vennék hibátlan 250-320Gb körüli 3,5" sata merevlemezt
-
miresz
veterán
Üdv!
Eladó dolgok:
-Asus HD7770-DC-1GD5 Dobozában,garanciával (PCX) vadonat új! 19000Ft
-AMD Phenom II 550 Unlockolható! 8000Ft
-Asus M4A77T hátlappal,doboz nélkül. 7000Ft
-
vatomi
aktív tag
50K körüli reális áron keresek pcie vga-t játékra 2015.12.03-i átvétellel. Privátban légyszi, munkaidőben nem tudom figyelni a topikot.
-
Bicskás
senior tag
Szépjóestét kedves topiklakók !
Le szeretném cseréltetni egy hozzáértővel a processzorom hűtőbordáján a ventillátort, kit ajánlotok ?
A választ előre is köszönöm.
További szép estét.
Üdvözlettel: Oreyus
-
flymi
addikt
Érdekel valakit 6 darab egyforma fél lityis Sopronis pohár?
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
miresz
veterán
Ha valakit érdekel!
-
emre
veterán
Pci-os usb kártyája van valakinek kis pénzért eladó?
Úgy tűnik halódik az alaplapi usb vezérlő az egyik gépemen. A telefonomat meg sem akarja ismerni. Mondjuk az egér és a bill működik.....[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
Bicskás
senior tag
Szép napot !
46-os használt Red Rooster Londoni tűzoltóbakancs eredeti dobozában, a hozzá adott kulcstartóval eladó, nincs komolyabb baja, szimplán csak kinőttem.
Ára ötezer forint ( eredeti ára húszezer forint volt ).
Ha van komoly érdeklődő küldök képeket privátban.Üdv: Oreyus
-
-
Bicskás
senior tag
Szépjóestét kedves segítőkész csoporttársak, ezúton is szeretném megköszönni azt a sok-sok segítséget amit tőletek kaptam.
Egy lehellet gyenge laptopra milyen operációs rendszert ajánlanátok ?
Édesanyám kb csak netezésre használja. -
gytallian
tag
Bontatlan Kingston 8 és 16 GB micro SD 1500, és 2500 Ft-ért gazdát cserélne.
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gytallian
-
Bicskás
senior tag
Pc bontóst vagy Logitech szakszervízest nem ismertek a városban ?
Mx1100 elemfedél kellene.Esetleg valaki aki tud micro usb csatlakozót forrasztani ?
-
miresz
veterán
válasz belaazallat #1861 üzenetére
Persze. Privátba írj egy teló számot és megcsörgetlek, ha ott vagyok.
Többiektől bocs. 😊
-
gytallian
tag
Azért szerintem van egy szint, ami után privátra lenne érdemes váltani....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gytallian
-
-
miresz
veterán
válasz belaazallat #1859 üzenetére
Holnap oda adom,megnézed,és ha ok,akkor kifizeted. 16:00 után tudom átadni,ha jó neked.
-
belaazallat
addikt
-
miresz
veterán
válasz belaazallat #1857 üzenetére
3-ért a tied.
-
miresz
veterán
válasz belaazallat #1855 üzenetére
Működik,azt,hogy milyen állapotban van nem tudom,mert nincs min megnézzem. De ha jól rémlik 100%-os volt.
-
belaazallat
addikt
-
miresz
veterán
válasz belaazallat #1853 üzenetére
Nekem is van. (+ kapsz mellé ajándékba egy 40Gb-osat is. )
[ Szerkesztve ]
-
-
kgab88
csendes tag
válasz belaazallat #1851 üzenetére
Üdv!
Van egy 80GB-os. HDsentinel szerint 98/100-as.
Informatikai vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kivitelezése. Biztonságtechnikai rendszerek telepítése, karbantartása, javítása. http://portcomp.hu
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Keresnék "Ide" csatlakozós merevlemezt, van valakinél elfekvőben?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
pelenka35
őstag
Bútorozott albérletet keresek 50.000ft ig esetleg valaki nem tud?
Gamertag:Rob3rt75
-
vatomi
aktív tag
90 cm körüli hdmi kábelt keresek óccsóé...
-
Bicskás
senior tag
Logitech Mx1100 elemfedő lapkát honnan szerezhetnék ?
-
bmarko
tag
Eladó apróságok, gondoltam először itt, ha nem kell senkinek, akkor megy a HardverApróra.
i7-2600k BOX (hűtővel, ami nem volt használva) - 50.000 - 3 nap garancia
p8z77-v pro (doboz+tartozékok) - 25.000 - garancia 2016.01.28-ig
ASUS GT640-DCSL-2GD3 (doboz+tartozékok)- 18.000 - garancia 2016.07-ig.
4GB Kingston Hyperx Blue DDR3-1600Mhz - 6.000 - 3 nap garanciaMindegyik tökéletesen üzemel jelenleg egy HTPC-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Haliho, van-e itt Kaposvari PH-s.
Kellene egy kis segitseg.
Lenne egy b.lfasz szerviz akik nem kepesek egy garanciaztatott termekekt visszakuldeni, nrm kepesek a postara atvinni.
Olyat keresnek aki megtenne nekem hogy atmegy erte, aztan postan feladja nekem.
Nagyon megkoszonnem, ket honapja kuldik, es 5. Honapja van naluk... Amatorok
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
$p@rr0w
őstag
Aki ps3 játékokat adna-venne-cserélne az írjon.
Last of Us,
Medal of Honor Warfighter,
Gran Turismo 5/prologue
Ezeket cserélném/adnám tovább.Keresek:
Elsősorban exkluzívokat, és esetleg nagyon jó áron Minecraftot/Battlefield 4-et.Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
vatomi
aktív tag
Szinuszos szünetmentest keresek 10-20ezer között
-
Lacess
tag
Sziasztok!
Használt, de még bőven használható téligumi nem érdekel valakit?
Michelin Alpin A4 195/65 R15, 4db, 4,5-5mm profillal.
Részletekért keress Pü-ben!Sokan most váltanak Windows 10-re, pedig nekem már a 98 is megvan.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Kiadó garázst keresek Mentőállomás környékén. Ha egy picit messzebb, az sem probléma. A neten lévők már mind elkeltek.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1835 üzenetére
Le fog tolni az asszony, de kelleni fog.
A héten éjszakás vagyok, szóval délután ráérek, boltolni.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
Igen, a volt monitorom. Lecseréltem, egy másikra. Még a doboza is megvan a pincében, ha jól tévedek.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1833 üzenetére
Hmmmm, nem rossz.
Feltételezem pixel hiba és karc mentes. Itt van Kaposváron?"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
flymi
addikt
Keresek univerzális vagy gyári VGA hűtőket ezekre a deszkákra!
-
kgab88
csendes tag
19" 4:3 használt monitor
Informatikai vezetékes és vezeték nélküli hálózatok kivitelezése. Biztonságtechnikai rendszerek telepítése, karbantartása, javítása. http://portcomp.hu
-
flymi
addikt
Üdv ismét! Lenne valakinek kölcsön egy táp tesztere? Helyi számtech boltokban nincs...
-
emre
veterán
RBC17 akkumulátort tud valaki olcsó pénzért
APC BK650EI szünetmentesbe kellene.
-
flymi
addikt
VGA javítással foglalkozik valaki a környéken???
-
gytallian
tag
Sziasztok!
Tud valaki olcsóbban kisállat ketrecet, degut, vagy valami hasonlót?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gytallian
-
kgab88
csendes tag
Keresek egy NC6400 notihoz WXGA vagy WXGA+ kijelzőt.
-
vatomi
aktív tag
PPGA478 mobil Core2 procit keresek.
-
flymi
addikt
Üdv!
Érdeklődnék, nem tud-e valaki a környéken (Dombóvár-Kaposvár) objektív javítással (bevizsgálással) foglalkozó mestert?[ Szerkesztve ]
-
toocsa
csendes tag
válasz Debilon #1787 üzenetére
Szia!
Az én telefonom több, mint 3 hónapja náluk rohad, cserekészülék nuku. Szintén garanciális. Már két hónapja holnap postára adják, már feladták, csak rosszul címezték meg, az utolsó pillanatban felfedeztek még egy hibát, amit ki kell javítani, leejtették, stb.
A rádióstájfutás jó.
-
Bicskás
senior tag
válasz belaazallat #1814 üzenetére
http://hvgallasborze.hu/hu/rendezvenyrol/idopont-es-helyszin
-
Bicskás
senior tag
HVG állásbörzére megy valaki Kaposvárról ?
-
emre
veterán
Pc hangfal javítást ki vállal?
Van egy békebeli 2.1-es dobozom aminek a bal oldala nem szól.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1810 üzenetére
Majd megnézem este, szerintem van felesleges amd lefogatóm cm hűtéshez.
De ha találsz nekem valahol wifi kártyát akkor azonnal indulok. A sominfo és az irodagép is zárva, az euronics-ban nincs.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Keresek Cooler Master hűtéshez, konkrétan Hyper Z600-hoz AM2/3 lefogatót.
-
belaazallat
addikt
Euronicsba router van, mást nem néztem, de lehet, hogy egy telefonnal hamarabb megtudod és nem mész feleslegesen.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1807 üzenetére
Ott még nem néztem, de kizártnak tartom, hogy lenne náluk belső pci-os cucc.
De kb délig még építjük a fürdőt, utána ezeket is megnézem.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Pci-e wi-fi kártyája van valakinek eladó? Igazából 2db kellene, de ha egy van azzal már ki lennék segítve.
Én kis hülye azt hittem lesz ma nyitva 1-2 bolt ahol be tudom szerezni.
-
kgab88
csendes tag
válasz Debilon #1803 üzenetére
Mivel Magyarországon élünk, a készülékek a magyar jogszabályoknak megfelelő jótállással rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a készülék rendeltetésszerű használat mellett meghibásodik, akkor a javítás a vevőnek nem kerülhet pénzébe.
Én úgy tudom - ha esetleg tévednék javítsatok ki - hogy a THL-nek nincs Magyarországi hivatalos szervize. Tehát az eladó gondoskodik a garanciális javításról. Az, hogy ő kivel és, hogy milyen megállapodás alapján köt szerződést csak is rá tartozik. Neked nem kerülhet pénzedbe, ez a lényeg. Amennyiben az általa választott szerviz nem képes, vagy nem tudja javítani a készüléket, úgy cserélnie kell azt, vagy levásárolhatod, vagy a pénz visszafizeti. Hogy kivel ki és milyen formában köt szerződést egy Kínából importált termék szervizelésére az lényegtelen, feltéve, ha a Kínai gyártónak nincs ténylegesen az ő általa választott hivatalos és megfelelő szervize/szervizese az országban.
-
Debilon
addikt
válasz Gustavson #1796 üzenetére
a probléma az, hogy garis telefon és ezt jelölték meg mint szerviz, ahova küldenem kell(ene)
@MatyiDeLudas: ilyen sok idő az k@rva sok.. ha nem oldódik meg szerviz nélkül (amire van esély, hogy talán mégis) akkor nem tudom... ez rengeteg idő
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- eBay
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla