Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz $p@rr0w #2340 üzenetére
Nála érdeklődj, szokott lenni cucc a meghirdetetteken kívül is.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2335 üzenetére
Ha jó miért is ne.
Csak attól tartók azt is elhagyom mint az előzőt.
Volt egy pci-os Tenda, de attól meg folyamatosan újraindult a vas."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
PCI-os WiFi kártya van valakinek eladó kicsi pénzért?
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Tanárként pláne nem mennék ki agglomerációba, de te tudod. Mondjuk az ingatlan is olcsóbb, viszont a felújítás összegével nem egyenes arányban növekszik az értéke.
Gyorsan átfutottam a jófogás hirdetéseit és ezen megakadt a szemem, nem tudom hol lehet de ennyi pénzért elég jól néz ki.
Ha további információ kellene írj, ha tudok segítek.
Kitartást és egy kalappal.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
A Cukorgyáron kívül nincs ipar, szóval a levegő jó, amikor nem megy a gyár, aztán szeptembertől januárig ellepi a várost a szotyi szag. A gyerekbarát, nyugodt, biztonságos meg nettó marhaság nem is értem ezeket.....ha nem figyelsz a kölködre semmi sem elég biztonságos a többi meg mindenkinek mást jelent. Én nyugodt környéken lakok (és biztonságos is) de ha a szomszédomba költöznél lehet háborognál hogy miafaszt bütyköl meg zörög ez állandóan. Munkáról meg hogy a bánatba nyilatkozzon bárki is ha nem tudjuk mivel foglalkozol. Egyáltalán ház lesz vagy lakás? Milyen árkategóriában, milyen komforttal? Ja meg egyáltalán minek? Maradj otthon! Ahogy a mester is megaszondta minden ugyanaz másképpen
Szerintem meg tök felesleges várostól 10km-re elmenni, ha csak valaki valamilyen konkrét ok miatt nem ragaszkodik faluhoz. A felkapottabb falvakban régi házak vannak elérhető áron amit szinte biztos fel kell újítani, a korszerűbb konstrukciók annyiért mennek mint a városban. A város kertvárosi perem területein is lehet találni szép olcsó házikót ahonnét bringával annyi ideig tart beérni a munkahelyre, mint falusi házadtól a buszmegállóig.
mod:
ja, privátban meg ne keress ez miatt[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2294 üzenetére
Akkor a pláza parkoló melletti Áruforgalmi kft-t javaslom, vagy Megatherm, a Baross Gábor utcában. Esetleg Szatmári épületgépészet, vagy Geinger a Dombóvári úton.
Mondjuk kellett volna adni hozzá szerelvényt."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2292 üzenetére
mihez kell? vízhűtéshez gyanítom.....
De látatlanba javaslom az Exor-t a füredi úton, a levegős cuccaik között lesz ilyen méretű.
Esztergályos pedig a Cseri út 21 alatt található, hogy dolgozik-e és vállal-e ilyen apróságot a te dolgod lesz kideríteni.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Webkamera lenne valakinél eladó?
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2286 üzenetére
Hát azért a 10 éves fiamnak most még elég a 775-ös xeon konfig 8gb rammal SSD-vel. Talán majd jövőre újítok neki valamit. Lehet a 380-as vga is érdekes lehet.
A ddr2-es ramok milyen chippel vannak? Tudod, egyszer már érdeklődtem, hogy négy egyformát szeretnék összeállítani.
más:
Ja, csak én éreztem úgy mintha egy csipetnyi földrengés lett volna pár perce?
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2259 üzenetére
Csapó és a Grósz nem foglalkozik ilyesmivel, a Grósznak bedolgozik egy ürge az esélyes. A harmadikról meg semmit sem tudok.
-
emre
veterán
Autóvillamosság szerelőt keresek.
A párom Renaultjánal az ecujába kellene belenyúlni."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2242 üzenetére
Nem szép dolog más bajával viccelődni, de kocsit mostál?
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
24"-os fiús fényezésű MTB / trekking bringát keresek a lélektani felső határ max 40k körül.
Ajánlatot árral, képpel esetleg felszereltséggel kérnék.
Köszönöm!"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Használ itt valaki 775-ös lapban Xeon procit?
-
emre
veterán
Laptop kijelzőt tudna valaki tesztelni?
Egy ezer éves Compaq 615-ön elment teljesen a kép, és kíváncsi lennék mi a probléma forrása.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2219 üzenetére
Van egy kb. 2 méteres, de nem túl bizalomgerjesztő, új kellene.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2217 üzenetére
Ha csak nem valami szuper speci vasaló akkor inkább vegyél másikat. Egy óra szervízdíj (szerintem olyan 2-3k), 1500-2500Ft a kábel és 5000-ért van új. Egyébként meg Rotech szervíz.
De jó pénzért én is megcsinálom.
Holnap majd írok, lehet van hozzá madzagom.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Debilon #2207 üzenetére
A múlt héten a Vöröstelek utcában hagytam a kocsimat míg a szemészeten múlattam az időt.
Ennél közelebb vagy fizetős, vagy megállni és/vagy várakozni tilos.
A kórházban fél óra ingyenes, utána viszont 1000Ft/h és alig van parkoló.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Eladó alig használt Mappy elektromos kisautó. Két motoros, zenél, világít, távirányító, forgatható kormánykerék
Irányár mondjuk 30k, garancia kicsivel több mint egy év.
Doboz nincs, postázni nem szeretném, ezért a házhoz szállításban a bizonyos keretek között a környékben tudok segíteni. Pontos termékismertetőHa nem akarsz privátot írni telefon az adataimnál.
Pont ilyen, csak a matricákat nem raktam fel rá:
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2192 üzenetére
Én inkább utánfutót bérelnék.
400kg nem cucc, a gépemmel 10 mázsát elhúztam, igaz nem kellett rohannom, és közelebbről.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz $p@rr0w #2187 üzenetére
Köszi, majd ránézek, de pill hardver válságban vagyok.
Apósnak kellene új gépet összeraknom, onnét kerülne hozzám vissza cucc amiből majd a gyerek gépe (G41 lap, E8500, 4gb ram, vga5770) lesz feljavítva. A minecraft csak ezek után. Én azt sem tudom mi a különbség különböző verziók között. A gyerek most 1.8 kreatív modban tolja (még csak most lesz 8 éves de már videót akar róla )
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2184 üzenetére
Szombatig ne reklámozd, kipróbálom.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2182 üzenetére
Kicsit erős, a gyerek gépébe kellene, mert a Minecraft röcög az integrálton.
De azért kellene egy pontos típus, meg irányár.
-
emre
veterán
Ati PCI-E videokártyát keresek olcsón.
-
emre
veterán
Van két darab vip belépőm mára a szilvásszentmártoni
falufesztiválra.Mivel úgy alakult hogy nem tudunk menni két tábla jófajta csokiért vihetőek.
Akit érdekel annak privátban megadom a címet hol lehet átvenni."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
A Claas Elektronik-on kívül kik foglalkoznak Kaposváron klímával?
Értékesítés, telepítésről lenne szó."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2163 üzenetére
Köszi!
Én úgy tudtak ők csak értékesítéssel foglalkoznak.
-
emre
veterán
Ablakos céget tud valaki ajánlani?
7db cseréjére kellene embert találnom, beépítéssel."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Valakinek van egy db hibás 2,5"-os WD 5000LPCX merevlemeze?
Bad sector nem számít, csak pörögjön."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2136 üzenetére
persze hogy jókor, ez csak 4 húzzál bele
-
emre
veterán
válasz $p@rr0w #2130 üzenetére
Találtam két ide vinyót, és piszkosul kíváncsi vagyok rá mi van rajtuk, milyen állapotban vannak. De az alaplapomon már nincs ilyen csatlakozó. Ezzel rá tudom kötni az alaplapi sata csatira.
-
emre
veterán
Van valakinek eladó pwm-es szabályozású cpu hűtője lga775-re?
Lehetőleg a gyárinál egy kicsivel jobb kellene, olyan Cooler Master hyper tx3 szintet üssön meg, de ha nem patentes, hanem csavaros rögzítésű az még jobb lenne.
-
emre
veterán
Lenne valakinek eladó ATX tápegysége olcsó pénzért?
Nagy igényeim nincsenek, csak legyen 8 pin cpu és 24 alaplapi csatlakozója.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2121 üzenetére
Hát mert most szólt após, hogy mégsem tud szerezni.
Nekem meg kellene még két menetet vágnom, hogy fel tudjam tölteni a rendszert vízzel."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Cső menetmetszője lenne valakinek kölcsön?
6/4-es kellene két menet megvágásának erejéig.
-
emre
veterán
Lett az Zalman Z3 plus házikóm, de nem kaptam hdd rögzítő sínt hozzá.
Tudna valaki segíteni honnét lehetne ilyesmit beszerezni?A ház ilyen ahova mennie kellene, és semmi mást nem tudok róla.
Ja, meg az ovál kimarások magassága 14,5, ezek egymástól való távolsága 12,5mm (ahol a furat látszik). A szélesség 110mm. Xigmatek sínem van, az magasabb (17,5mm) és nem megy bele, a szélessége jó lenne."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
G31 vagy G41-es alaplapja lenne valakinek eladó?
Vagy valami hibrid 775 lap kellene, mint az Asrock DualVsta ahol van pci-e és AGP is.
Tegnapra kellene kicsi pénzért.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Olyan 100-120 gb SSD van valakinek eladó?
Garancia nem hátrány, de nem is feltétel."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Szobatiszta kiscicákat nem szeretne valaki? Az anyuka, gyönyörű szürke.
Természetesen ingyen, esetleg a nagylelkű érdeklődőktől sört, a gyereknek fájdalomdíjként csokit elfogadok."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Sportdirect-től szokott valaki rendelni?
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2074 üzenetére
Á, nem... a következő telefonom valami kínai 'vacak' lesz, normális akkuval.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #2071 üzenetére
Nekem jó a Telenor-os is.
-
emre
veterán
Olcsó, eladó LCD monitort keresek, 19"-20"-os wide lenne az optimális.
priv pls.
-
emre
veterán
válasz Debilon #2006 üzenetére
Három boltot ismerek, egyikben sem túl nagy a választék.
Szerecz, vásártéri út
Belmoto , Dombóvári út
Meg van egy a Berzsenyi utcában a Shell kúttal szemben ennek a nevét sem tudom annyira trágya hely"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz barnam_ #1996 üzenetére
Ha csak annyi a gond hogy nehezen megy bele a kulcs akkor próbáld meg hogy fújsz bele egy kis fegyver olajat.
Én Ballistolt használtam mikor megakad a gyújtásban a kulcs.
Szereléssel szerintem meg a Marosi autóvillamosság boltban érdeklődj.
-
emre
veterán
478-as lapra keresek nem gyári, csendes hűtőt, egy 3Ghz-es Prescott lehűtésére.
-
emre
veterán
Kőművesre lenne szükségem
Tudnátok ajánlani valakit?
-
emre
veterán
3db 150x90-es új műanyag osztott, bukó nyíló ablak eladó
Szállítás megoldható.
-
emre
veterán
Agp-s videokártyája, lehetőleg ati van valakinek eladó?
-
emre
veterán
Láttam és?
Meghirdet valamit aztán baszik rá, legalább annyit megtehetne mint normális fórumozók (normális topikokban mint pl. a pécsi), hogy beírja elkelt.
Szóval lófasz a seggébe, meg kettő a kezébe hogy tudja mi van hátul."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
IDE csatolóval fekete mobil rack, fiókkal van valakinek olcsó pénzért eladó?
-
emre
veterán
Pci-os usb kártyája van valakinek kis pénzért eladó?
Úgy tűnik halódik az alaplapi usb vezérlő az egyik gépemen. A telefonomat meg sem akarja ismerni. Mondjuk az egér és a bill működik.....[ Szerkesztve ]
-
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1835 üzenetére
Le fog tolni az asszony, de kelleni fog.
A héten éjszakás vagyok, szóval délután ráérek, boltolni.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1833 üzenetére
Hmmmm, nem rossz.
Feltételezem pixel hiba és karc mentes. Itt van Kaposváron?"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
RBC17 akkumulátort tud valaki olcsó pénzért
APC BK650EI szünetmentesbe kellene.
-
emre
veterán
Pc hangfal javítást ki vállal?
Van egy békebeli 2.1-es dobozom aminek a bal oldala nem szól.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1810 üzenetére
Majd megnézem este, szerintem van felesleges amd lefogatóm cm hűtéshez.
De ha találsz nekem valahol wifi kártyát akkor azonnal indulok. A sominfo és az irodagép is zárva, az euronics-ban nincs.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1807 üzenetére
Ott még nem néztem, de kizártnak tartom, hogy lenne náluk belső pci-os cucc.
De kb délig még építjük a fürdőt, utána ezeket is megnézem.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Pci-e wi-fi kártyája van valakinek eladó? Igazából 2db kellene, de ha egy van azzal már ki lennék segítve.
Én kis hülye azt hittem lesz ma nyitva 1-2 bolt ahol be tudom szerezni.
-
emre
veterán
Ág aprítóra lenne szükségem maximum egy hétvégére, de az is lehet, hogy egy délutánra, lehet benzines, vagy elektromos.
Sajnos a gépkölcsönzőben nem találok ilyesmit, szóval nem kérem ingyen, csak nagyon olcsón.
Ja, nem kell ekkora mint a képen."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1769 üzenetére
Holnap napközben?
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1767 üzenetére
Jól tetted, elviszem, de hogy mennyiért azt majd megbeszéljük.
Meg a télen letárgyalt maxxis külsőket is, ha még ki nem dobtad őket.
Most már van hova pakolnom.mod: ja, tudom hogy belekalkuláltad. Ezt így is kell.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1765 üzenetére
Látom tudod mennyire szeretek alkudozni.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1763 üzenetére
Nem azért kérdeztem mert sürgős.
Aztán meg ha olyan árat mondasz rakhatod vissza."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1761 üzenetére
19-es ből nem is kellene másik.
A táp mikorra lesz vihető?"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
Keresek olcsó 400w körüli minőségi normal ATX tápegységet.
Illetve kellene egy szintén jóárasított minimum 19"-os LCD monitor.
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1754 üzenetére
Hát, én ezért nem adtam el sem az EX38-DS5, sem a P35-DS4 lapomat sem.
Sőt a DS4-et most akarom összerakni egy xeon procival. Még egy jó táp kellene hozzá."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz belaazallat #1752 üzenetére
Nem is értem ezt a fajta kalandvágyat benned, hogy amd rendszerrel próbálkozol.
-
emre
veterán
Lenne 1-2 eladó bukósisakom olcsó pénzért:
Akira, zárt kicsi talán S-es méretű. Az asszonynak vettem de talán ha kétszer volt rajta.
Egy másik zárt, M-es. Ezt én használtam egy darabig, de átálltam felnyithatóra mert nem bírtam a bezártságot. Ez is jó állapotú.
Crivit, felnyitható asszem XL-es. De a lényeg hogy nekem nagy lett. Újszerű állapotban dobozzal, párnákkal, tartalék plexivel.Ezt a hsz-t elég hirtelen felindulásból mobilról írtam, ezért pontos infót, képeket, árakat csak délután fogok megadni. De az elsőért olyan 5k, a másodikért 2,5k, a harmadik felnyithatóért 10k körül kérnék. Ezek azért vannak jó állapotban mert van egy negyedik is amit leamortizáltam. Na az nincs eladható állapotban.
Csere beszámítás nem érdekel. A sisakokat Kaposváron meg lehet nézni, fel ledikhet próbálni.[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Debilon #1735 üzenetére
A kaptárak felétek nyílnak?
Mert ha igen akkor kellene szólni hogy fordítsa másik irányba őket, erre van valami szabály elméletileg fel is jelentheted. A párom szerint ha ilyen gyorsan bedagad azt mindenképp ki kellene vizsgálni. Ja és gondolom Calcimusc van otthon az ilyen esetekre."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
emre
veterán
válasz Debilon #1733 üzenetére
Bőrgyógyászat alllergia vizsgálat. De ott több mindenre vizsgálnak. De a méh csípés érdekes, mert van hogy jó darabig bírja a páciens, aztán meg egyik napról a másikra elég komoly tüneteket képes produkálni. Mennyire van bedagadva, vagy van más probléma is?
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
Keresd meg őt. Vettem már tőle, mondjuk az nem volt ekkora.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- További aktív témák...
- Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX)
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4