Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
Új hozzászólás Aktív témák
-
otto14
őstag
Akárhogy megyek vele, 10 liter, eeesetleg 9.7, ha sok az országút és nem lát várost. (számítógép szerint, sosem számoltam meg tankolástól tankolásig) Nagy előnyöm, hogy már előttem raktak bele egy gáz átalakítást (lpg), az pedig fele annyiba kerül, míg ugyan annyit fogyaszt (látszatra). Mondták sokan, hogy 1:5 arányban járjak egy kicsit benzinnel is. Ezzel a motorral nem volt nálunk kínálat, csak automata váltóst találtam, de egy kézi sokkal jobb lenne.
Egyébként jó olyan kocsit venni, amihez mindenki ért, vagy minél többen. Vagy amilyen szerelő van a környékeden. Azt vettem észre, hogy a drágább munkadíj ellenére olcsóbb és kevesebb szopás a kocsimat a volt márkaszervízbe vinnem, amit felvásárolt egy testvérpár, mint a szomszéd szerelőhöz. Egyik elfoglaltabb mint a másik, szóval még az sincs, hogy nem jó szakember, mert tele van klienssel, de nincs típus ismerete, a másik helyen meg van.
Támogatom azt a vonalat, hogy egy egyszerű benzines kocsi a jó. Nem akartam turbót, egr -t meg miegymást, ha nélkülük is van élet. Fórumokon mindig lehet látni, hogy valaki már mindent is kicserélt, s még mindig nem jó a motor. [link] Tanmese a dízel autókról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest