Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- cigam: Mi az a HiDPI és Retina felbontás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazoltan
csendes tag
válasz
Di Natale #21188 üzenetére
Ezekből a Paypal a penzkezelő alkalmazás egyedül, de ha van Google fiókod vagy használsz bármi "ingyenes" szolgáltatást, az úgy ingyenes, hogy kb te vagy a termék, vagy mint az akciós tv.
Tudom, hogy a revolutrol sok rosszat olvasni, még ment egy nagyot legutóbb az a magyar sztori, ahol természetesen nem kattintott semmire az áldozat és mégis levették az összes pénzét, aztán kiderült, hogy dehogynem kattintott, csak ciki lett volna a Forbes hasábjain bevallani, hogy a menő felsővezetőt/vállalkozót beforgatták valami blődli sms-sel. Ilyesmi előfordulhat, de ha ésszel kezeled ezeket a platformokat akkor nem lehet baj.
Nekem a revolut megkönnyíti az életem, ezért használom és kedvezőbben váltok pénzt általa, plusz van ezer jó funkciója, amit egy kommersz bank évek múlva sem.fog tudni.Egyébként rá kell keresni, van 1-2 bank aki már közel középárfolyamon vált, de most meg nem mondom, melyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire RX9070XT Nitro+ alza 3év gari
- SZERELEMGÉP! Corsair GAMER PC eladó BOMBA ÁRON! i7/1080Ti/32 Gb RAM/SSD!
- HP E24u G4 - egy függőleges hajszálkarc a képen- 1920x1080 - full HD - IPS - Hdmi - USB-C - Pivot
- Iphone 11 Pro Max 64gb törött!
- MacBook Pro 13" Retina (2015 eleje) Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lépj szintet a játékban még ma! Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest