- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Sziasztok!
Karrier váltáson gondolkodom, jelenlegi munkámban (villanyszerelő) teljesen kiégtem, képtelen vagyok folytatni, alkalmazottként max havi 400 nettó itt a környéken (amit szépen tolnak lentebb az ukránok), de az is leginkább feketén, ahhoz meg már öreg vagyok. Plusz ugye eléggé gyülekeznek az építőipar felett a sötét fellegek.
Mindig is szerettem volna kamionozni, de sajnos soha nem úgy alakultak a dolgok, viszont most szívesen váltanék, lenne pár kérdésem tőletek, mint szakmabeliektől, ha elfér itt.
Mit gondoltok, 32 évesen érdemes-e még belekezdeni egy 10 éves B jogsival, vagy már öreg vagyok és nehezebben fog menni? Szerencsére azért elég nagy rutin van mögöttem, nagyobb furgonokat is rendszeresen vezetek munkámból adódóan.Nyerges szerelvények érdekelnének elsősorban, tudom, hogy az külön jogsi (C+E), ennek hogyan néz ki a menete? Gondolom, előbb a C, de aztán az E-hez nem tiszta, hogy két éves C jogsi kell, vagy csak ne legyél kezdő sofőr, tehát az én 10 éves B jogsim is elég-e?
Gondolom a PÁV II.-t azért érdemes megcsinálni, mielőtt még belevágok?Körülbelül milyen bérekre lehet számítani? Illetve hogy látjátok, mennyire hat ki a válság a szakmára? Nehezebb most állást találni, mint mondjuk 1 éve, vagy nem érzékeltek nagyobb problémákat? Folyamatosan azt hallja az ember, mekkora sofőrhiány van, de ugye hozzák a filippínókat, indiai nőket stb, ami árnyalja azért a munkaerőpiacot.
Kezdőként is van esély elhelyezkedni?Egyelőre ennyi jut eszembe, megköszönöm, ha válaszoltok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS ROG Ally
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HP notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged