Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Aktív témák
-
[balage]
csendes tag
Sajnos én sem értek hozzá. Mostanában kezdek olvasgatni a kamerákrol, ugyanis én is szeretnék venni. Pana-gs17 van 80ért. Panak, sonyk canonok jok, szerintem másba ne gondolkodj, elég sokminident olvastam mostanában hozzáértőktől. Amugy az index fórumának van egy topicja, ami a kamerákkal foglalkozik. Elég nagy, és van forgalom is. meg szakértők is, esetleg ott érdeklődj.
-
AMD Power
titán
Van egy ilyen most valahol 80K-ért negéri? PanasonicNV-GS17 (miniDV)

-
oceanearth
őstag
http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=149824&arc=f
ez a te topikod -
AMD Power
titán
Szeretnék érdeklődni ,hogy ilyen 70-80 ezer Ft-ig milyen kamerát érdemes venni? Van-e egyálltalán ilyen árba és ha igen mennyire jó vagy rossz? Teljesen láma vagyok ezen a téren , Görögországba megyünk nyaralni és oda szeretném kivinni. Ezek ilyen ''kazetások'' vagy olyanok mint a digitális fényképező gépek? Melyik a jobb ha sokat szeretnénk felvenni!?

Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs