Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebean
aktív tag
wing? talan, ha jol emlekszem, de nekem is regen volt mar
ja, a legjobb egy kezdőnek egy jó falapat. en 3evig kajakoztam, ebből az első fel evet falapattal nyomtam vegig. meg versenyeztem is vele. (eredmenye nem volt persze, de ez mas kerdes) legjobban a tanmedences falapatokat szerettem, mert azokból még le is volt faragva, ugyh. majdnem olyan volt, mintha csak egy bottal eveznel
azert ugyis nehez volt, mert ott ugye egyhelyben ül az ember.
egyebkent a ''nehez'' lapatokrol meg annyit, hogy azert sem erdemes azzal kezdeni, mert evezesnel nem csak a vizet kell csapkodni, hanem egy mozgast meg kell tanulni, ami a kesőbbiekben nagyon fontos lesz, hogy hogyan rögzül. nehez lapattal meg csak erőlködes lenne & a megfelelő mozgas elsajátítása a hatterbe szorulna.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI Neo 2 Digital Transceiver/ Új, Garanciás Eladó
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- Lego autó dekoráció - RAKD A FALRA
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ja, a legjobb egy kezdőnek egy jó falapat. en 3evig kajakoztam, ebből az első fel evet falapattal nyomtam vegig. meg versenyeztem is vele. (eredmenye nem volt persze, de ez mas kerdes) legjobban a tanmedences falapatokat szerettem, mert azokból még le is volt faragva, ugyh. majdnem olyan volt, mintha csak egy bottal eveznel
azert ugyis nehez volt, mert ott ugye egyhelyben ül az ember.