Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Jólvan, maceráltak ezzel már akkoris, nemtudom mexokni. Volt nekem a kajak nemcsak csónak, hanem ladik is. Azon is jót röhögtek. Valahogy sosem tudtam megérteni ezeket a kicsinyes dolgokat, most miért hajó az a szerencsétlen kajak, miért nem csónak? De mindegyis. Szögedi parasztgyerök vagyok, vállalom.

Ez azért jóhir, hogy bárhol vizre lehet tenni a hajót (figyelitek!
), mostmár csak az a kérdés, hogy hol érdemes? Merthogy pl a szénmonoxidnak, azaz kipufogógáznak mint tudjuk, az a tulajdonsága, hogy lefele száll. Namost a rakpart szerencsés esetben magasabban van, mint a viz felszine, tehát itt városon belül egy jó tempós kajakozással kellő mennyiségü CO-t szivnánk be. Én ezért pártolnék egy offroad.. bocsánat, offwater evezést, valahol távol a nyüzsitöl, a természet - és kedves barátosnénk - lágy ölén.
No nyilván ezt nem mindennapi edzésként képzelem, ahogy Rii irta, de a fenti eszmefutattásom sztem Te is gondold át, és inkább a kevésbé forgalmas helyek felé evezz. És akkor még a hajókat (itt gondolok a nagy szállitó és sétáló hajókra) nem is emlitettem, amik ugyancsak füstölnek szépen.
Mindenesetre a topiccal már azt elértük, hogy legközelebb (1 hét múlva) ha a balcsira megyek, egy kajakot tuti kibérelek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Sorozatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), mostmár csak az a kérdés, hogy hol érdemes? Merthogy pl a szénmonoxidnak, azaz kipufogógáznak mint tudjuk, az a tulajdonsága, hogy lefele száll. Namost a rakpart szerencsés esetben magasabban van, mint a viz felszine, tehát itt városon belül egy jó tempós kajakozással kellő mennyiségü CO-t szivnánk be. Én ezért pártolnék egy offroad.. bocsánat, offwater evezést, valahol távol a nyüzsitöl, a természet - és kedves barátosnénk - lágy ölén.