Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
''Azért egy 50ezres csónakot''...Ez volt az elsők közt amit a kajakos fejébe flash-eltek anno..jól bele a ROM-jába nem CSÓNAK hanem HAJÓ mint ahogy nem is evezője van a kajaknak hanem LAPÁT-ja.
Én is kajakoztam vagy 6 évet..de jó is volt..SZENTENDRÉN, meg Békáson a BKV Előre-ben. Pár hete én is foglalkoztam a dologgal és van is egyesület Szentendrén, de hajót egyenlőre nem találtam(igaz sokat nem is jártam utána). A lapátom még megvan (jó kis első generációs, méretemre csináltatott hófehér WING lapát).
Na szal hogy a legelső hsz-hez is kötődjön picit: tippnek adták meg hajóbeszerzés ürügyén, hogy a római parton nézzek szét, ott ugyanis most jópár vízitelepet építenek le (gondolom a sok ratyi pénzmosó lakóparképítés miatt) és ott adják el a hajókat.
Egyébiránt ha 30 k környékén tud vki K1-et azt érdeklődve hallgatom/hallgatnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- DJI Goggles N3 drónszemüveg és DJI Motion Controller 3 mozgásvezérlő
- DJI FPV Fly More Combo drón
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest