Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thulcandra
senior tag
Mostanában én is nagyon rászoktam a kajakozásra, mivel elvisz olyan helyekre ahová a bringa és a két lábam nem tud. Tegnap, életemben először sikerült lenyomnom egy 19 kilométeres távot is, eddig mindig csak 16 kilométerig merészkedtem, az is lefárasztott kellően. Most, hogy többet lapátolok kezdek hozzászokni úgy érzem.
Egyelőre csak egy helyre járok ki itt a szigetközben, ahol ilyen szélesebb, stabil, de cserébe nem túl gyors kajakot adnak bérbe, amin ráadásul kormány sincs, sőt ilyen hátsó fix lapát se, amit nem tudom miként neveznek, de arra szolgálna, hogy könnyebb legyen irányt tartani.
Ki akartam próbálni idén valami komolyabb kajakot is, de nagyon lehűlt a víz és ahogy elnézem nem is fog felmelegedni... mivel borulni annyira nem szeretek hideg vízben, azt hiszem ezt eltolom jövő nyárra...Ha valaki tud, ajánlhatna az országban hasonló helyet mint a Szigetközi mellékágrendszer, ahol lassú sodrású, kevésbé veszélyes vizeken lehet kajakozni a természet lágy ölén. Az se árt, ha lehet arrafelé valamilyen stabil kajakot bérelni!

Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest