Hirdetés
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Aki azt mondja, egy füves cigiért még nem ültettek le senkit, hát íme:
'' Füves cigarettáért három év két hónap fegyházat kapott egy fiatal lány, akinek 2002 februárjában a hírhedt szegedi Csillag börtönbe kellett bevonulnia, majd következett a fővárosi Markó, és Kalocsa. A lány büntetésének letöltését személyesen Polt Péter legfőbb ügyész javaslatára félbeszakították. A főügyész szerint ugyanis törvénysértő büntetést szabtak ki rá. A Legfelsőbb Bíróság elutasította a beadványt. Három év két hónap fegyház maradt Kinga büntetése, aki most kegyelmi kérelmet nyújtott be Mádl Ferenc köztársasági elnökhöz.'' A lány tavaly végre megkapta a kegyelmet.
Egyébként azt mondják van valami gyorsteszt pesten, kiváncsi vagyok mely kábszereket mutatja ki.
Megtaláltam közben:
. Ez a teszt a leggyakrabban használt drogokat mutatja ki: amfetamin származékok, THC, kokain, LSD, ópiátok. Gombára, kaktuszra nincs gyorsteszt.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Szolnokiak tiltakoznak a drogambulancia ellen
-
-
tildy
nagyúr
válasz
-Jackson- #230 üzenetére
Nem.
Nem az.
Ole egyebkent elmondta, hogy az a tudatallapotot amit LSDvel ért el szinte rögtön, elérte meditációval is, 30 év alatt, de...De ez utobbi tartosabb... EZ olyan mint amikor naturban van jokedved, vagy csak pia hatasara. Az utóbbinál ugyanis másnap jön a fejfájás.
SZerintem a meg a legtökéletesebb.Velem sosem volt szemét, nagyon sokat tanított. -
tildy
nagyúr
Holnap lesz Ole Nydahl , a Gyémánt út buddhizmus ''nagykövetéről'' az RTL klubbon, a 21. század. c. műsorban pár dolog.
Hogy ki ő?
Bővebben: link
Korábban drogdíler volt, főképp , ha jól tudom, lsdzett.
Erről lesz holnap szó a tévébenNézzétek!!!
-
tildy
nagyúr
Én ugyan nem. Nem szeretema piát, csak muszájból iszom... Ha de akkor megharagszunk rád esetben...Kb.
Úgyhogy nekem nem az életem része, bár lehet hogy a társadalomnak igen...
Még mindig úgy gondolom, hogyha valaki magában, csendesen, stb csinálja, nem szabadna hogy gond legyen belőle.És nem szabadna eljárás alá vonni sem.
Sajnos a petárdadobáló nemzedékre ez nem igaz..(Kicsit tudtam csak sajnálni azt a 24 éves srácot, akit mutattak a tévében, hogy petárdától a keze megégett vagy mi. Ugyanúgy ha tizenéves gyerekek szórakozásból nyomják a drogot, meg jópofiból., és emiatt valami bajuk lesz...háát)
Egyébként mint írtam valahol, én egyszer annak idején szülinapi buliba vicces sütit vittem.Nekem meg egy csajnak egy napon volt szülinapunk..Ja a buli persze goás buli volt... -
tildy
nagyúr
Valami Sziámi számban volt : a boldogság nem igazi érzés...
Boldog ember is lehet egyébként kiváncsi olyan dolgokra, amiket nem próbált...
Aztán az már a saját felelőségge, hogy mi az amit nem próbált, de nem is kiváncsi rá, és mi az amit nem próbált és kiváncsi rá...
Embere válogatja...
Ha már errőla próba dologról beszéltem:
-valószínűleg a bungee jumpingot ki fogom próbálni...soha nem próbáltam de érdekel
- a metró alagútban futást a metró után valószínűleg nem fogom kipróbálni de nem is érdekel....
(És ezt akár át lehet vetíteni a drogokra is , keményet nem fogok---bár vannak akik az lsdt oda sorolják, én igazából azt nem tudom hova tenni... Hatásban tud esetlegesen nagyon ''odaba..ni'' , tehát lehet nagyon kemény is, viszont függőséget nem okoz...)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na pialasból nekem csak rossz tapasztalatok jutottak... Kedved piás társak majd lehánytak, arról nem is beszélve, hogy fogdostak összevissza...És ehehz csak pár főiskolai bulit érdemes megnézni...
Szóval szerintem a mérték a lényeg... Tudni kell hol a határ... Aki meg nem tudja...Erre van a közmondás is , ''aki hülye...'' -
tildy
nagyúr
válasz
agrarfiatal #169 üzenetére
Nem. Tudom hogy nem. Sajnos.
-
tildy
nagyúr
A kábulatnak is megvan a maga kultúrája... Lásd indiánok, szibériai sámánok, stb.
Megfelelő ''használat'' esetén szerintem a veszélyesség itt sem akkora, mint amekorrának mutatni akarja a média.
Az persze más kérdés, hogy vannak olyan emberek , akik itt sem tudják hola határ.Pont úgy mint az italnál.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Lásd Ausztria, Svájc. Mindkét országban kis illatpárnában árulnak füvet, a rendőrök is toleránsabbak...
Chicken : fizikait nem tud okozni,(pszichikait talán) mert kialakula tolerancia. Azaz ha gyorsan meg akarod ismételnia trippet, akkor nem lesz hatása....
Ajánlom az ügyben a szakirodalmat.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
n0_gAboR #112 üzenetére
Hogy stilusoslegyek : Lsd. amerika (gyk. lsd itt jelen esetben a lasd szot roviditi)
Ott volt egy LSD-n es egyeb dolgokon felnovo korosztaly (70es evek, hippik ) es ma ok olyan 50 koruliek. Hogy is allnak most ay usaban a drogokhoz??
Engedelyezett pl a fu?
Nem...
Szoval aki azt hiszi, hogyha az 'oregek mar nem lesznek' meg fog valtoznia helyzet, az szerintem nagyot fog csalodni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hát ez kicsit olyan, mintha internetszolgálttatóként kalózszervert üzemeltetnék.
Én az állásommal ''nem szívesen '' játszom. Nem is tudom elítélem e őket, inkább azt sajnálom, vagy nem is tudom hogy fejezzem ki magam, hogy ez -szerintem- eléggé lebukásveszélyes. (Majdnem olyan, mint rendőr előtt füvezni)
-
tildy
nagyúr
Modhatom szép:
Bővebben: link
A mentősök kéjgázt nyomnak néha magukba, félreeső helyeken...Bakker... Ilyen hülyéket... ( Habpatronban ugyanez a gáz van)
Eedem:A moderátorok azért (is ) vannak, hogyha ezt észereveszik, akkor azt tűzzel-vassal kigyomlálják (értsd mit mivl hogy kell csinálni mennyibe kerül)
De uyge egyszerűbb volt bezárni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na hála égnek meglett ez a topic. Mivela füves topicot zárták, ráadásul egy olyan hozzászólással, ami szerintem eléggé , hogyismondjam nem moderátorhoz illő..Szóval ha lehet folytassuk itt.Amíg végre egy moderátor normális magyarázatot nem ad arra, hogy milyen indokkal hogy, és hogy miféle szavazás volt róla a moderátorok közt (voksolás), és a többi. Parci régi mondatát nem szeretném felhozni, de szeretnék magyaráatot kapni, hogy a normális moderátori munka helyett (ti. a nem megfelelő hozzászólások kigyepálása) miért kellett egy több éve létező topicot ''kivágni az ablakon''.
Köszönöm, hogy szólhattam.... -
tildy
nagyúr
Na találtam egy ksi írást Feldmártól:
Amikor az ember meg tudja változtatni a tudatállapotait, akkor megtanul nem kapaszkodni. Amikor az ember kapaszkodik, akkor fél más tudatállapotoktól.
Például, hányan böjtöltetek? Hány napig? Nem is kerül pénzbe, sőt spórolni lehet, és nagyon jól meg lehet tanulni, hogy milyen az, amikor az ember nem kapaszkodik. Ha böjtölnétek- például tíz napig nem ennétek semmit, csak kristályvizet innátok ? rájönnétek, hogy mennyire kapaszkodtok az életbe. Negyven napig minden baj nélkül lehet böjtölni, csak akkor kell vigyázni, amikor az ember elkezd enni, de az sem nehéz. Az első pár nap azzal telik, hogy az ember teste rettenetesen megijed, s görcsbe rándul. Főleg az állkapocs izmai ijednek meg annyira, hogy az embernek megfájdul a feje. Azok közül, akik böjtölni kezdenek, nagyon sokan rettenetes fejfájást kapnak, mert az izmok azt mondják, hogy ?jaj Istenem, soha nem fogok enni, s meg fogok halni!? De ez az izom-összehúzódás, ez a félelem általában már a harmadik napra elmúlik, s akkor egy nagyon-nagyon érdekes és szabad tudatállapotba kerül az ember. Ez részben attól van, hogy bármilyen effajta dolgot csinál az ember, a többi halandó között járkál az ember, akik pedig esznek. Akkor az ember úgy érzi, hogy ez valamiféle speciális dolog. Már az is, hogy az ember nagyon másnak érzi magát, mint a többiek, nagyon különös tudatállapot. De az egész szenzórium, az ember látása, hallása, tapintása, szaglása, megötszöröződik, megtízszereződik, mindent nagyon élesen észrevesz az ember, s túlszárnyalja az olyan problémákat, amelyek addig nagyon nehezeknek látszottak az életében. Ez a megkönnyebbülés olyan, mintha az ember egy hegyről nézné önmagát, és azt mondaná, hogy ?ott lent lehet, hogy azok problémák, de itt fönt nem azok?. Tíz nap kell a böjtöléshez.
A következő módszer az alvásdepriváció. Ez sem kerül pénzbe. Ha öt napig nem alusztok, akkor is más tudatállapotba kerültök. Aztán létezik az érzékek deprivációja. Egy langyos sós vizet tartalmazó tartályba az ember belefekszik, s a víz fönttartja a tartály tetején. A tartályt becsukják, így teljes sötétségbe kerül az ember. Ilyenkor úszik az ember egy sűrű folyadékban, semmiféle hangot nem hall, semmilyen fényt nem lát és nem is érez semmit. Kezdetben. Egy idő után ugyanis nagyon könnyen lehet hallucinálni, és ehhez LSD-t sem kell bevenni. Mert ilyenkor, ingerszegény környezetben az ember a saját filmjeit vetíti. Az agynak valamin mindig kell dolgoznia. Ha nem kívülről jön az inger, akkor mi állítjuk elő, belülről. -
tildy
nagyúr
válasz
Nowhereman #86 üzenetére
Nem.Megkóstoltam valami jóféle bort a karácsonyi bálon.....
Mindenesetre úgy hagytam ott, mint szódás a lovát... -
tildy
nagyúr
Mi szükség van?Mert hozzá tartozik az emberhez.Pont úgy ahogy alszol.Erről Geréb Ágnes beszélt anno, illetve Feldmár András.
Pl. ott van az amikor szül egy nő.AKkkor nagyon megváltozik a tudatállapota.
Vagy pl. amikro csokit eszel és boldogságérzés fog el.Vagy amikro úgy igazán szívből táncolsz...
Ezt nem tudod megszűntetni, mert mint mondtam az embernek szüksége van erre.Hogy túlképpen miért azt nem tudom biztosra megmondani neked.de nagyon sok pszichológus ezt állítja, talán lehet benne valami. -
tildy
nagyúr
válasz
Nowhereman #67 üzenetére
Nem.Sőt egy karácsonyi partyn rájöttem , hogy az alkoholos italoknak rossz ízűk van és hogy én azt mennyire utálom...
-
tildy
nagyúr
válasz
Nowhereman #62 üzenetére
Igyál meg 1.5 liter vodkát.Nem is olyan sok
-
tildy
nagyúr
válasz
Papa-Georgo #39 üzenetére
Drogprevención azt mesélnek amit nem szégyelnek....Kivéve ha kékpontosok, vagy hasonló emberek tartják, na őket tisztelem, mert eléggé olyat mondanak, ami lefedi a valóságot.
-
tildy
nagyúr
Először is ajánlom olvasgatásra a http://www.daath.hu-t.
Másodsorban hozzátennék annyit, hogy csak a mi kultúránkban van ennyire túlfavorizálva az alkohol, igen nagy valószínűséggel őseink más ''tudatmódosítókat'' is használtak.Én személy szerint nem szeretem az alkoholt, főleg , hogy rám alig van hatása, max bealszom tőle.
Több drognak ismerem viszont a hatását.Egyet mondhatok:érzelmileg labilis sember Ne nyúljon hozzá.Vagy ésszel csinálja.Illetve vezetővel (főleg az lsdt).
A kapudrog elméletet már többször cáfolták , erre nem térnék ki.
A többit meg úgyis el tudod olvasni a daathon, nagyon jó oldal az.
Személyes beszámolókat is találsz.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest