Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sk8erPeter #2999 üzenetére
Valami hasonlót akartam írni
Egyvalamivel egészíteném ki. A pluginba szervezésnek lenne még egy kézzel fogható előnye is: ebben a formában csak egy slider lehet az oldalon, egy helyes megoldással meg akármennyi, függetlenül a másiktól.
-
biker
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #2999 üzenetére
Köszi!
Amúgy ide másolom az ezt a verziót megelőző verzióra írt válaszom elejét a T. fejlesztők részére
Üdvözletem
Megnéztem…
Általában, mikor azt látom, hogy hosszas késés után rákérdezve hirtelen kapok egy “teszt verziót”, hogy semmi nem történt eddig, és gyorsan össze lett dobva valami. Ez egy előítélet, sajnos azonban megint igaz lettÉrtem, amiket írsz, de a jelzett problémáknál sokkal több gond van jelenleg ezzel a teszt verzióval.
És itt folytattam, akkor nem lőttem mellé sokkal.
A benne lévő dolgok, amiket írsz, teljesen érthetők, szerintem a kollégának azért sikerült így, és nekem azért nem tűnt zavarónak pl a w=694 és társai, mert egyértelműen kötött designba készítette, ahol 694px a slider box mérete. És hát ezek szerint nem sikerült rugalmasra készíteni
(erre tutti azt mondaná amúgy, hogy "nem volt követelmény"...)
Amúgy hogyhogy nálad a jQuery teljesen kimaradt? Úgy tudom, webfejlesztés a munkád.
Nem ez a főállásom, és nem is "weblapos" vagyok, aki egész nap weblapokat gyárt "húszezeré' megcsinálom" verzióban. Az csak a nagyon uborkaszezonban, de akkor is inkább készen megveszem 50USD-ért themeforesten.
Én egyedi alkalmazásokat fejlesztek inkább weben használható kivitelben, hogy a T. usernek ne legyen gépfüggősége. beléptető/tagnyilvántartó rendszer, crm rendszer, most épp egy szexhirdetős oldalt annak minden szépségével és gondjával,vés hasonlók. De ezeknél a legkevesebb a kinézet, a csicsa, az adattartalom a lényeg...
Így a jquery inkább átírás, testreszabás szinten használt, nulláról nem nagyon szeretek írni, mert minek, ha van 75.345.234 script készen? De sosem szerettem meg különösebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest