Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer #2950 üzenetére
Mindez azért van, mert korábban szar kódot mutattam.
Őszintén szólva csak összecsaptam a korábbit. Ezenkívül az .append() metódust használtam, mert hirtelen nem ugrott be, hogy ez textarea esetén nem jó, mert szerkesztés után nem fogja hozzáfűzni az értéket:
http://stackoverflow.com/questions/4722914/jquery-append-not-appending-to-textarea-after-text-edited/4723017#4723017Na, egy szó, mint száz, javítottam
Csekkold plíz, hogy ez így jó-e (nem teszteltem agyon, ezt is gyorsan pötyögtem össze, de kicsit jobban odafigyelve, első próbálgatások alapján működik, meg beleraktam minimális hibaellenőrzést):
http://jsfiddle.net/56HNA/4/Még azt javítani kellene, hogy ne legyen keveredés plain JS és jQuery közt, mert az nem olyan szép, de ehhez most nem nagyon volt kedvem.
Ja, még annyi, hogy a numberOfLineToSelectFromTextToInsert jelöli azt a számú sort, amelyiket ki kellene jelölni a beillesztendő szövegből (a hosszú változónévből kiderül), tehát még ez is be van drótozva ilyen módon, hogy épp hanyadik sort kell kijelölni, de ezt ennek alapján már könnyű átdolgozni úgy, hogy akár szöveges alapú keresést végezz, hogy milyen stringet keresel - és azt a sort jelölje ki, amelyikben az a string megtalálható. Ha esetleg ilyenre lenne szükséged még pluszban.
Kérdezz, ha valami nem tiszta a kódból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest