Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• spammer

veterán

válasz Sk8erPeter #2947 üzenetére

"Na várjál, itt mindegyik megoldásban egyelőre a "line4->selected" sor teljesen be van drótozva, bármit változik a szöveg, természetesen az indexek "elromlanak" "

Na igen, ez az, erre írtam az előbb, hogy "nem működik" utána.

"Na most őszintén szólva nem fogtam fel ezt a példát, ezt körül tudnád írni picit jobban, mi nem működik?"

Tehát a 2-es fiddle-nél megnyomod a gombot, beszúrja a sorokat és kijelöli, eddig oké. De utána beírsz valamit kézzel, mondjuk a line5 alá beírsz valamit, utána már hiába nyomod meg a gombot, nem szúr be a szöveg alá semmit, nem működik a gomb. Ahogy te is írtad, ha bármit módosítasz, elromlik a drótozás miatt.

A tökéletes megoldás az lenne, ha nem romlana el, akármit írhatsz, mert a gombnyomással mindig mindig az aktuális rész után szúrna be és az újonnan beszúrtak közül jelölné ki a negyediket. Lásd: kép

Ebből adódóan ha ezek alá (után) is írhatnál bármit, mert ha megnyomod a gombot, akkor ismét ezek után szúrna be és ezekből jelölné ki a negyediket. Lásd: kép

és így tovább. :) Tehát a lényeg, hogy a beszúrandó anyagot mindig az aktuális tartalom után szúrja be és a beszúrtak közül jelölje ki a negyediket.

Bocsánat, ha eddig félreérthető voltam, illetve nem írtam már az elején, hogy a textareaba lehet írni (módosítani). Így azért már kicsit bonyolultabb a helyzet, gondolom. :) De ha sokat kell tökölni vele, hagyd a fenébe, megfelel az 1-es fiddle megoldás is, amikor csak első esetben jelöli ki.

Új hozzászólás Aktív témák