- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Sk8erPeter #2947 üzenetére
"Na várjál, itt mindegyik megoldásban egyelőre a "line4->selected" sor teljesen be van drótozva, bármit változik a szöveg, természetesen az indexek "elromlanak" "
Na igen, ez az, erre írtam az előbb, hogy "nem működik" utána.
"Na most őszintén szólva nem fogtam fel ezt a példát, ezt körül tudnád írni picit jobban, mi nem működik?"
Tehát a 2-es fiddle-nél megnyomod a gombot, beszúrja a sorokat és kijelöli, eddig oké. De utána beírsz valamit kézzel, mondjuk a line5 alá beírsz valamit, utána már hiába nyomod meg a gombot, nem szúr be a szöveg alá semmit, nem működik a gomb. Ahogy te is írtad, ha bármit módosítasz, elromlik a drótozás miatt.
A tökéletes megoldás az lenne, ha nem romlana el, akármit írhatsz, mert a gombnyomással mindig mindig az aktuális rész után szúrna be és az újonnan beszúrtak közül jelölné ki a negyediket. Lásd: kép
Ebből adódóan ha ezek alá (után) is írhatnál bármit, mert ha megnyomod a gombot, akkor ismét ezek után szúrna be és ezekből jelölné ki a negyediket. Lásd: kép
és így tovább.
Tehát a lényeg, hogy a beszúrandó anyagot mindig az aktuális tartalom után szúrja be és a beszúrtak közül jelölje ki a negyediket.
Bocsánat, ha eddig félreérthető voltam, illetve nem írtam már az elején, hogy a textareaba lehet írni (módosítani). Így azért már kicsit bonyolultabb a helyzet, gondolom.
De ha sokat kell tökölni vele, hagyd a fenébe, megfelel az 1-es fiddle megoldás is, amikor csak első esetben jelöli ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Energiaital topic
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest