Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Szép és jó, hogy windowsra van más megoldás is, viszont a szervereken és a hosting szolgáltatók nagy részénél apache fut. Sokszor egyszerűbb már rögtön arra fejleszteni, mint élesbe állításkor csodálkozni, hogy nahát az miért nem megy. Bár megjegyzem IIS-t nem használtam mikor webre dolgoztam, szóval nem tudom ez mennyiben jelenthet problémát.
Szerk:
Tudom írod, hogy elvileg ez nem jelent gondot, de gyakorlatilag egy összetettebb keretrendszernél így is elég szívás tud lenni a .htaccesst rendesen belőni, nem hogy még külön iis kompatibilis meg apache kompatibilis verziót is karbantartson az ember. Persze ez otthoni hobbi weblapnál nem akkora probléma, de komolyabb fejlesztést én csak olyan rendszeren csinálnék, amin futni is fog. -
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem akarok nagyon vitázni erről, mert én is ha lehet .NET/Microsoft termékeket használok, de azért egy IIS telepítés és egy portable zip kicsomagolás között van egy kisebb szakadék ha azt nézzük, mekkora nyomot hagy a rendszeren. Három kattintás ide vagy oda.
Azért azt is vedd figyelembe, hogy csak azért kell valami szerver, hogy az AJAX-ot lokálisan tesztelhesse - ami fájlokból ugye a biztonsági korlátok miatt nem megy. Nem volt szó PHP/MySQL stackről, csak praktikumról...
Nem véletlen javasoltam először a Brackets beágyazott Node szerverét, mert az még grátisz egy elég jó szerkesztőt is ad köré.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Kék 256GB
- Samsung Galaxy S24 8/256 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Komplett PC - GTX 1080 , i7-7700, 32 GB RAM, 750 GB SSD, 1 TB HDD
- Új DLSS4 Gamer PC i5-10400F/16Gb DDR4/RTX 5060 Ti 8Gb/500Gb - 2Tb SSD 2-4Év Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő