Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
OK, belátom, igazad van, amúgy az a vicces, hogy idéztelek, de a "portable" szóra nem figyeltem, ami pedig nem mindegy
- mert a XAMPP nálam már néha kiveri a biztosítékot, ha Windows-ról van szó.
Pedig én is azzal kezdtem, szerintem ASP.NET-ezés miatt raktam fel először az IIS-t, és csak azután láttam, hogy mekkora baromság Windows-on XAMPP-ot használni, ergo Apache-ot, amikor ott van egy kellemes grafikus felületű webszerver is, aminek a konfigurálásához nem kell konfigfájlokat buzerálni (pedig Apache esetében sajnos van tapasztalatom vele, próbálom törölni az emlékeket).
Viszont abban teljesen igazad van, hogy ha valakinek csak átmenetileg kell, aztán többet úgyse használja, akkor a portable webszerver a megoldás.
Habár ha a kérdező úgyis foglalkozik webfejlesztéssel, szerintem megéri felrakni egy normális webszervert.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Haditechnika, harcászat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Call of Duty: Black Ops 7
- Facebook és Messenger
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- mert a XAMPP nálam már néha kiveri a biztosítékot, ha Windows-ról van szó.
Pedig én is azzal kezdtem, szerintem ASP.NET-ezés miatt raktam fel először az IIS-t, és csak azután láttam, hogy mekkora baromság Windows-on XAMPP-ot használni, ergo Apache-ot, amikor ott van egy kellemes grafikus felületű webszerver is, aminek a konfigurálásához nem kell konfigfájlokat buzerálni (pedig Apache esetében sajnos van tapasztalatom vele, próbálom törölni az emlékeket).