Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"ha valami rossz kismanó átírná a kódját multiple selectre, akkor igen lefutna, egyébként meg nem"
Abban a formában is lefut, amit ő írt, úgyhogy ez nem igaz...Szerk. (mert megint írtál pluszt szerk. után):
jahh, az én célom nyilvánvalóan mindig csak a kötekedés, nem is ám az, hogy ne maradjanak kétes minőségű kódok a topicban javítás nélkül, ha visszakeresel a hsz.-eimre, nem segítettem ám senkinek, neked sem, nem válaszoltam ám a te kérdéseidre sem, veled is mindig CSAK kötekedtem, másból sem áll a tevékenységem...De nyilván most jól megmondtad a magadét, és szükséges volt általánosítani.
De akkor majd ignorálom a hsz.-eidet, és akkor nem lesz problémád.
Azt azért még hozzáteszem, hogy az én kezdeti fórumos tevékenységem során és most is mindig nagyon jól jöttek és jönnek az ilyen rendkívül szemét "kötekedő" hozzászólások, amikor valaki javította/javítja a hibáimat, én inkább örültem neki, ha valakivel ilyet meg tudtam vitatni, mintha hülyeségeket hagyott volna a fejemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Battlefield 6
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest