Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sk8erPeter
nagyúr
Ja igen, erre is írtam, hogy a legprimitívebb megoldással csináltam, ilyen hibalehetőségeket egyáltalán nem lekezelve, épp ezért nem szép megoldás, de azt hittem, most gyorsan kell, és csak egy selected van.
Most akkor hadd írjak egy hasonlóan tuskó megoldást
$uiComboboxInput = $('.ui-combobox-input');
$uiComboboxInput.attr('readonly', true);
$uiComboboxInput.click(function(){$(this).next('.ui-combobox-toggle').click();});
Igazából csak a next()-et raktam bele pluszban.===================
(#1248) martonx :
ezzel teljesen egyetértek, igazából elég nevetséges, hogy mennyire nem is bővítgetik a UI-t, bár lehet, hogy csak én nem vettem észre igazán komoly változásokat, de várnék valami nagy durranást tőle, ehhez képest még egy ilyen probléma sem oldható meg szépen, mint a fenti (bár biztos lehetne szebben a mutatott kódnál, de most nem volt kedvem kotorászni), pedig elég alapvető elvárás lehet.
Csomó jó ötlet össze van pakolva, de valahogy akkor is nagyon félkésznek érzem a UI-csomagot.=====================
(#1250) Speeedfire :
ez a "néha bugos lesz" elég gyanús, sanszos, hogy valamit Te rontasz el.
Mutathatnál esetleg kódot jsFiddle-ön, biztos tudnánk segíteni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
 - Építő/felújító topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Opel topik
 - BestBuy topik
 - Könyvajánló
 - Okos Otthon / Smart Home
 - BestBuy ruhás topik
 - További aktív témák...

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép
 - CSÚCS GAMER! 13900KS/ Astral 5080 / Z790 APEX / 48GB 8000MHz / 2TB NVMe / 860w Platinum! BeszámítOK

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
 - Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
 - Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
 - LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő