Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Male

nagyúr

válasz Sk8erPeter #1097 üzenetére

"Akkor már legyen "rendes" int"
    Igaz... viszont néhol betűt is tartalmaz a hibakód, így egységesen írtam... most, hogy az az egyetlen érték string vagy int, nagy jelentősége nincs.

"jobban járnál a sima $.ajax()"
    Lehet, bár elvileg ekvivalens a kettő. A getJSON-nel egyszerűen nem működött, soha nem érkezett meg a válasz, pedig elvileg jól írtam meg... így hagytam a fenébe, és megírtam sima gettel. Viszont ez a rész elvileg jó.

"szerintem az 'egybenminden'-nél nem nagyon van értelme, hogy json_encode-old is, ha a végén úgyis json_encode-olod az egészet."
    Mivel egy tömböt tömörítek, ami stringet vár bemenetnek, így muszáj előtte is egy json_encode.

"Az application/javascript NEM jó MIME-type, ez a jó:
    application/json"

JSON-nél valóban az kell, amit te írsz, de JSONP-hez úgytudom az kell, amit én írtam. katt

"A debuggoláshoz használd a console.log()-ot"
    Köszi!
    Alerttel oldottam meg, és az alapján a válasz rendesen megérkezik, a gond, hogy utána a postnál mintha nem menne el :S

"lekérsz adatokat a másik szervertől, majd miután ez megtörtént, azonnal vissza is küldesz adatokat ugyanannak a szervernek"
    Annak valóban nem lenne értelme, de én egy másik szerverről kérek le adatokat, és a sajátnak küldöm utána tovább.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés